Ubisoft odhaluje nový Assassin's Creed
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft odhaluje nový Assassin's Creed

Ubisoft odhaluje nový Assassin's Creed

Radek Raudenský

Radek Raudenský

29. 4. 2020 10:00 17
Reklama

Francouzské studio Ubisoft se více než třemi lety rozhodlo, že série Assassin’s Creed ve své staré podobě už vyčerpala svůj potenciál. Proto si po dílu Syndicate vzalo dva roky pauzu, a hráčům přineslo přepracovaný díl Origins, se kterým jsme se podívali do starověkého Egypta.

Ten se hráčům líbil, v typické kadenci jeden díl za rok vydalo další asasínský příběh ve formě Odyssey z období peloponénské války, který ještě doplnila masivní expanzí do bájné Atlantidy. To se psal rok 2018, a od té doby vývojáři opět utichli.

O další výpravě se pochopitelně spekulovalo. Ať to mělo být Japonsko či Norsko, Ubisoft stále mlčel a hráčům ze své perníkové chaloupky nedalo ani ždibec na zaplácnutí. Až do teď. Právě nyní totiž David i Pavel usedají ke streamu, který Ubisoft tajil až do poslední chvíle. Od 14:00 poběží osmihodinové vysílání, kde by vývojáři měli odhalit většinu informací, které po dva roky přísně střežili. Vše můžete sledovat na našem YouTube kanále s českým komentářem, nebo na oficiálním streamu. Snad nám vývojáři nadělí co nejvíce informací.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama