Ubisoft neukázal nic nového ze Skull & Bones. Mohli jsme si ale poslechnout hezkou písničku
i Zdroj: Ubisoft
Skull & Bones Novinka Ubisoft neukázal nic nového ze Skull & Bones. Mohli jsme si ale poslechnout hezkou písničku

Ubisoft neukázal nic nového ze Skull & Bones. Mohli jsme si ale poslechnout hezkou písničku

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

12. 6. 2023 21:39

Konference Ubisoft Forward přinesla několik slabších momentů, jeden z nich ale lze považovat za vyloženě kuriózní. Francouzský vydavatel připomněl, že vyvíjí problémy neustále proklínaný pirátský projekt Skull & Bones. Nic nového a zajímavého z něj ale neukázal. Místo toho jsme se dočkaly kapely, která zahrála tematickou skladbu.

Reklama

  • Ubisoft představil oficiální skladbu ke Skull & Bones
  • O hře samotné jsme se ale nedozvěděli nic jiného, než že na konci srpna projde uzavřenou betaverzí

Jde o pětičlenné uskupení Home Free. Nic proti jejich hudební produkci, ale fanoušci asi čekali o něco více. Na pozadí alespoň běžel sestřih slibující dramatické souboje v nelítostném Karibiku který křižují piráti. Kdy se hraní dočkáme však zůstává palčivou otázkou.

Ubisoft alespoň oznámil, že na konci srpna, konkrétně od 25. do 28. proběhne uzavřená betaverze, která zřejmě ukáže, v jakém stavu aktuálně hra je. Registrovat se do ní můžete na oficiálním webu hry.

“Vydejte se do nebezpečného ráje Skull and Bones, kde překonáte překážky a z vyděděnce se stanete nechvalně proslulým pirátem. Sestavte si vlastní impozantní flotilu a využijte ji k vybudování svého impéria ve strhujícím světě, který každou sezónu přináší nové výzvy, příběhy a funkce. Sbírejte suroviny, vyrábějte nástroje a zbraně, stavte lodě a rozšiřujte svou proslulost. Od pobřeží Afriky až po tropické ostrovy Východní Indie, založte si pirátskou síť a vybudujte si vlastní impérium na své cestě za ovládnutím Indického oceánu,” láká oficiální popisek. Naše důvěra v úspěšný výsledek však stále prudce klesá.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama