Na internet unikly tři snímky ze Skull & Bones. Projekt je údajně ve stále zásadnějších problémech
i Zdroj: Ubisoft
Skull & Bones Novinka Na internet unikly tři snímky ze Skull & Bones. Projekt je údajně ve stále zásadnějších problémech

Na internet unikly tři snímky ze Skull & Bones. Projekt je údajně ve stále zásadnějších problémech

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

22. 5. 2023 10:47

Na sociálních sítích se objevily údajné snímky z připravovaného pirátského projektu Skull & Bones. Ten se do historie zapíše určitě jako jeden z nejdivočejších vývojových cyklů, pokud hra jako taková vůbec vyjde. Údajný zdroj obrázků má totiž varovat před tím, že je hra ve velmi mizerném stavu a akutně hrozí úplné zrušení.

Reklama

  • Na Redditu se objevily tři obrázky ze Skull & Bones
  • Hra je údajně ve stále větších a zásadnějších problémech

Obrázky zveřejnil na Redditu uživatel Deseprate_Shock9830 a nenabízejí bůhvíjak zajímavou podívanou. Můžeme vidět hlavní postavu v prostředí přístavu, pirátské osady a vzdálený pohled na loď kotvící v zátoce. 

Uživatel zároveň poznamenal, že “po tolika odkladech to nevypadá moc dobře, slyšel jsem od kamaráda kamaráda, že hra možná letos ani nevyjde a s každým dalším měsícem se zrušení zdá pravděpodobnější”. Otázkou zůstává, zda zmínce věřit, uživatel nepředkládá žádný věrohodný důkaz. U Skull & Bones je ale zřejmě pesimismus na místě.

O možném zrušení projektu se mluví už řadu let, zároveň se ale pravidelně objevují zmínky o výhodných smlouvách uzavřených se singapurskou vládou. S tou má totiž studio Ubisoft Singapore úzce spolupracovat a získávat tak jisté finanční a daňové výhody. Zrušení hry tak bylo pro Ubisoft finanční rána, ať už by vydaný výsledek byl jakkoliv katastrofický. Spekuluje se i o tom, že ve smlouvě jsou zahrnuty další minimálně tři herní projekty. Firma tedy zřejmě ve vlastním zájmu Skull & Bones dokončit a vydat musí.

Opět jde ale o neoficiální informace a doporučujeme je brát s rezervou.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama