Novinka Týden v kostce #9 - Battlefield 6, nový Switch a Horizon Forbidden West

Týden v kostce #9 - Battlefield 6, nový Switch a Horizon Forbidden West

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

28. 5. 2021 18:00

Co nejzajímavějšího se stalo v uplynulém týdnu a na jaké hry se můžete těšit v tom příštím?

Reklama

FANOUŠCI SLEPILI TRAILER K BATTLEFIELDU 6

Fanoušci sestavili první odhalovací trailer pro připravovaný šestý Battlefield. Na internet v posledních týdnech unikaly krátké útržky a screenshoty v mizerné kvalitě, šikovná komunita ale tyto kousky vzala a poslepovala z nich celý trailer v celkem snesitelné kvalitě. Na záběrech tak můžeme vidět helikoptéry Osprey, odpalování raket a spoustu výbuchů. Na druhou stranu trailer působí dost zvláštním dojmem a spekuluje se, že na začátku června autoři ukáží úplně jiné záběry. Tak jako tak bude na podzim v Battlefieldu pořádně horko a my se nemůžeme dočkat.

Další čtení: 

Hráči sestavili kompletní uniklý trailer k novému Battlefieldu


UNCHARTED 4 VYJDE I NA PC

Nathan Drake dorazí i na počítače! Ještě před pár měsíci prakticky neuvěřitelná představa je nyní realitou. V návaznosti na úspěch PC verzí PlayStationových exkluzivit Horizon Zero Dawn a Days Gone totiž na počítače přiběhne i Uncharted 4. Zajímavé je, že tento fakt společnost Sony tak úplně neoznámila, ale zapomněla jej vymazat z oficiální prezentace kterou zveřejnila v rámci finančních výsledků. Vedle toho výrobce PlayStationu potvrdil, že se do budoucna chce více soustředit na mobilní trh.

Další čtení: 

Uncharted 4 zamíří na PC. Prozrazuje to oficiální prezentace Sony


HORIZON FORBIDDEN WEST V PRVNÍ GAMEPLAY UKÁZCE

A u Sony ještě na moment zůstaneme. V pravidelném pořadu State of Play totiž společně se studiem Guerilla odhalila první gameplay záběry z Horizon Forbidden West. Pokračování akční pecky z roku 2017 nás tentokrát vezme do postapokalyptického San Francisca a prvních čtrnáct minut hraní vypadá naprosto fantasticky. Autoři bohužel zatím neřekli, kdy hra vyjde.

Další čtení: 

Gameplay ukázka z Horizon Forbidden West předvedla krásy San Francisca


NOVÝ SWITCH JE MOŽNÁ ZA ROHEM

Těšíte se také na nový Switch? Máme pro vás dobrou zprávu. Očekávaná nová verze hybridní konzole by totiž měla být oznámena během následujících dnů. Agentura Bloomberg přišla s informacemi, dle kterých by Nintendo mohlo novou konzoli odhalit ještě před zahájením E3. Novinka má být dražší, lepší a nahradit stávající klasický Switch. Bude se tedy prodávat bok po boku s levnější variantou Lite. Informace také potvrzují, že v režimu doku zvládne Switch vysílat až v rozlišení 4K.

Další čtení: 

Nový model Switche je možná za rohem, více zdrojů hovoří o tom, že jej uvidíme před E3

Xbox Game Pass se má masivně rozšířit. Spekulace hovoří o příchodu na Switch i na Steam


PŘÍŠTÍ TÝDEN VYCHÁZÍ

Necromunda Hired Gun (Úterý 1. června)

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 (Pátek 4. června)

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama