Tvůrcům nového Tekkena 8 vyhrožují hráči. Odrazí se to prý na hře samotné
i Zdroj: Bandai Namco
Novinka Tvůrcům nového Tekkena 8 vyhrožují hráči. Odrazí se to prý na hře samotné

Tvůrcům nového Tekkena 8 vyhrožují hráči. Odrazí se to prý na hře samotné

Jakub Fišer

Jakub Fišer

14. 8. 2023 09:00 1

Výhružky fanoušků směrem k herním vývojářům jsou dnes bohužel velmi časté, zejména díky anonymitě, kterou poskytují sociální sítě. Ředitel vývoje titulu Tekken 8 ve studiu Bandai Namco, Katsuhiro Harada, sdílel na X (dříve Twitter) své neblahé zážitky s vyhrožováním jemu a jeho kolegům.

Reklama

  • Výhružky směrem k herním vývojářům se nevyplácejí
  • Své o tom ví tým vývojářů Tekken 8, kteří dostávají od „fanoušků“ výhružky za výběr jednotlivých hrdinů

Jeden „fanoušek“ například Haradovi napsal, že jestli nebude ve hře postava Eddyho, uštědří mu „Burning Hammer“, tedy speciální akrobatický chvat původně uvedený v Tekken 5. Na oficiálním profilu na síti X Harada sdílel výhružek vícero.

Vývojář je však nazývá „hloupými pokusy o výhružky“ a dodává: „Zakladatelé firem, členové představenstva a právníci se neradi nechávají zastrašovat, a tak mě žádají, abych zařazení do hry zrušil, přestože například ohrožená specifikace nebo postava měla být do hry zařazena už od začátku.“

Vtipálci či agresoři, kteří se za fanoušky pouze vydávají, tak dost možná doplatí na svou hloupost. Snahou zastrašovat někoho opravdu nemají šanci vybudovat si u vývojářů respekt, aby tvůrci naslouchali jejich prosbám.

Tekken 8 v tuto chvíli nemá oficiální datum vydání, měl by dorazit zkraje roku 2024 na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X|S. Oficiální datum vydání se nejspíš dozvíme 12. ledna na akci Tekken World Tour.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama