Máte rádi Tekken a chcete jej hrát v předstihu? Nyní máte možnost. Bandai Namco zve k testu osmého dílu
i Zdroj: Bandai Namco
Novinka Máte rádi Tekken a chcete jej hrát v předstihu? Nyní máte možnost. Bandai Namco zve k testu osmého dílu

Máte rádi Tekken a chcete jej hrát v předstihu? Nyní máte možnost. Bandai Namco zve k testu osmého dílu

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

10. 6. 2023 09:20

Už delší dobu víme, že vedle čerstvě vydaného Street Fighteru 6 od společnosti Capcom svede boj o nejlepší bojovku těchto let i podobně slavná série Tekken a Mortal Kombat. Právě Tekken 8 se stává přitom hrou, kterou si hráči budou moci vyzkoušet jako první. Společnost Bandai Namco Entertainment totiž nově oznámila, že pro svou chystanou bojovku, kterou vydá do dubna 2024, uspořádá síťový test. Test začne v druhé polovině července pro Xbox Series, PS5 a PC a obsáhne 16 hratelných postav a také pět arén.

Reklama

  • Bandai Namco oznamuje uzavřený multiplayerový test osmého Tekkena
  • O vydání však stále víme jen to, že je nastaveno před dubnem 2024. 

Uzavřený síťový test, jehož cílem je podle vydavatele zatížit servery a seznámit hráči s novinkami, bude k dispozici nejprve na PS5, a to od 21. července (10:00) do 24. července (09:00). 

Od 28. července (10:00) do 31. července (09:00) budou mít následně přístup i všichni ostatní. Přístup bude otevřen všem majitelům platforem najednou po dobu tří dní, přičemž průběh přeruší jen jediná údržba serverů, která proběhne 29. července od 10:00 do 13:00.

Jak už jsme řekli, účelem testu je naplnění dvou cílů: vyhodnotit stabilitu sítě a zjistit zájem hráčů. Přesněji chtějí ozkoušet, jak se fanouškům série zalíbí celá interakce s novým bojovým systémem a taktikou; leteckými komby a také next-gen grafikou se zničitelnými arénami.

Aby ovšem mírnili také očekávání spojená s možností hru vyzkoušet, hned poté také dodávají, že se v celém testu nemusí dostat na každého. Podle pozvánky se vývojáři řídí totiž pravidlem: “kdo dřív přijde, ten dřív mele”; takže podobně jako jinde, pokud máte zájem hru vyzkoušet, registrujte se raději dříve nežli později.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama