Hráči odkryli další z bojovníků Tekkenu 8. Podívejte se, kdo se asi ještě vrátí
i Zdroj: Bandai Namco
Novinka Hráči odkryli další z bojovníků Tekkenu 8. Podívejte se, kdo se asi ještě vrátí

Hráči odkryli další z bojovníků Tekkenu 8. Podívejte se, kdo se asi ještě vrátí

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

29. 7. 2023 11:45

Přestože se postavy osmého Tekkenu již pomalu odhalují i po oficiální ose, dle úniku nás čekají ještě další. Společnost Bandai Namco totiž sice doteď možná nahlas zmínila, že dojde na taková jména jako Paul Phoenix, Marshall Law a King, nicméně zjevně jsou zde i taková, která ještě nezazněla.

Reklama

  • Datamining potenciálně odhalil další z hratelných postav Tekkenu 8
  • Jedná se o šest postav napříč celou sérií

Podle nejnovějšího úniku, k němuž došlo u uzavřeného síťového testu minulý týden, nabídne hra dalších šest neoznámených bojovníků. Pokud lze úniku věřit, stejně jako jeho interpretaci, bude ve hře nakonec: Shaheen, Raven (údajně ne Master Raven z Tekkenu 7), Zafina, Yoshimitsu, Steve Fox a Alisa Bosconovitch. 

Jména všech nalezených bojovníků

Paul Phoenix

Marshall Law

King

Hwoarang

Ling Xiaoyu

Jin Kazama

Bryan Fury

Lili

Lars Alexandersson

Claudio Serafino

Nina Williams

Leroy Smith

Kazuya Mishima

Jack-8

Asuka Kazama

Jun Kazama

Yoshimitsu

Shaheen

Raven 

Zafine

Steve

Alisa

Mnoho z těchto bojovníků, které vidíte, již bylo známo dříve, jak naznačujeme u tučně vyznačených jmen. Posledních šest bude ale asi teprve v odhaleno, a to možná i na chystaném Evo, jež začíná 3. srpna. 

Zda se jedná o všechny bojovníky, které základní soupiska dostane, není však jisté. Ale spíše ne. Na seznamu zatím chybí třeba tradiční medvěd Kuma, jenž je v sérii jeden z těch (ač je to vlastně dvojice postav, kde jméno sdílí otec i syn), která byla přítomna v každé hlavní hře, a to už od jedničky z roku 1994.

Pokud jde pak přímo o ty bojovníky, které jsme nyní viděli prvně, lze dodat, že jde o koktejl stálic i nováčků. Yoshimitsu je z nich např. zcela jistě nejstarší, jelikož je členem soupisky už od první hry, kde se objevil ve své ikonické zbroji. Zbylé jsou potom novější, i když o různou dobu. Jen pro kontext: Steve přišel do série už v Tekkenu 4, Raven v Tekkenu 5, Zafine a Alisa v Tekkenu 6 a Shaheen v Tekkenu 7.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama