Tvůrci World of Warcraft radí nováčkům
i Zdroj: Blizzard Entertainment
WoW: WW Novinka Tvůrci World of Warcraft radí nováčkům

Tvůrci World of Warcraft radí nováčkům

David Bernard

David Bernard

1

World of Warcraft není pouze pro hardcore hráče. Spoustu zábavy zde naleznou i naprostí nováčci, kterým je určeno zbrusu nové video o endgame aktivitách.

Reklama

  • Tvůrci World of Warcraft radí nováčkům
  • Nové video se zaměřuje na endgame aktivity
  • Brzy odstartuje závod o světové prvenství v raidu Nerub-ar Palace

První sezóna pro World of Warcraft: The War Within je v plném proudu. Dnešním dnem začíná na amerických serverech honba za prvenstvím v pokoření mýtické obtížnosti raidu Nerub-ar Palace, do které se od zítřejšího rána zapojí i evropská špička. World of Warcraft ale nenabízí pouze velmi náročné souboje s bossy. Hru si užijí i naprostí nováčci, pro které si tvůrci přichystali zbrusu nové video o endgame obsahu a rozličných aktivitách.

V necelých třech minutách se začínající hráči dozví, kam směřovat své kroky po dokončení příběhové kampaně. První sezónu tvoří čtyři hlavní endgame aktivity, a to dungeony, nová aktivita „Delves", PvP souboje (hráč proti hráči) a raidování. Zatímco „Delves" jsou dle autorů vhodné pro sólo hraní, realita je poněkud jiná. Expanze se v případě nové aktivity stále potýká s problémy, které kazí zážitek z hraní (nepřátelé v „Deves" mají extrémní množství života, průchod je velmi zdlouhavý). Čas lépe strávíte u dungeonů, u kterých se během zítřka zpřístupní i tzv. „mythic plus" obtížnost. S tou se pojí i mnohem lepší odměny, které si z dungeonů odnesete. Dlouhé podzimní večery můžete trávit i raidováním. Pokud se necítíte na náročnější obtížnost, tvůrci doporučují systém tzv. „LFR" (Looking For Raid), jehož jednotlivá křídla s bossy se budou otevírat postupně. Během zítřka se dočkáme i příběhového raid režimu, do kterého se bude možné vydat sólo. Pokud preferujete souboje s ostatními hráči, můžete se pustit do tzv. „battlegroundů" či arén, kde proti sobě poměří síly dva týmy hráčů. World of Warcraft: The War Within je dostupné pro PC a macOS.

Recenze World of Warcraft: The War Within, svěží expanze, která přivítá každého
i Zdroj: Blizzard Entertainment

Recenze World of Warcraft: The War Within, svěží expanze, která přivítá každého

Do kultovního MMORPG World of Warcraft dorazila v pořadí již desátá expanze. Výprava do hlubin země nabízí mnohé a spoustu…

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama