World of Warcraft zasáhla vlna banů za zneužívání chyby. Ovlivní to závod o prvenství v novém raidu
i Zdroj: Blizzard Entertainment
WoW: WW Novinka World of Warcraft zasáhla vlna banů za zneužívání chyby. Ovlivní to závod o prvenství v novém raidu

World of Warcraft zasáhla vlna banů za zneužívání chyby. Ovlivní to závod o prvenství v novém raidu

David Bernard

David Bernard

Hráči, kteří se v nové expanzi pro World of Warcraft rozhodli zneužívat herní systémy, obdrželi čtyřdenní ban. Týká se to také členů nejlepších světových týmů, které se aktuálně připravují na závod o prvenství v novém raidu.

Reklama

  • World of Warcraft zasáhla vlna banů
  • Důvodem je zneužívání herních systémů
  • Zabanováni byli i někteří členové nejlepších světových guild
  • Situace pravděpodobně ovlivní závod o prvenství v pokoření nového raidu

V populárním MMORPG World of Warcraft během dnešního dne na amerických serverech odstartují přípravy na závod o titul světové špičky v prvním raidu expanze The War Within - Nerub-ar Palace (evropští hráči se do boje budou moci pustit od zítřka). Tzv. “RWF” (The Race to World First) je událostí, během které se nejlepší světové týmy snaží pokořit posledního bosse raidu na mýtickou obtížnost. To samozřejmě znamená dlouhé studování taktik a účast v beta testování, ale hlavně rychlé vybavení herních avatarů. Během posledních let se před zpřístupněním mýtické obtížnosti (ta dorazí za týden) zažily tzv. “heroic splity”, díky kterým se profesionální hráči vybaví podstatně rychleji, a to často za pomoci fanoušků.

Tentokrát se situace ale poměrně zamotala. Spousta členů špičkových guild zneužila chybu, která se nacházela v letošní expanzi pro World of Warcraft. Jednalo se o tzv. exploit (zneužití), díky kterému dotyční hráči získali obrovskou porci reputace u nových frakcí, což jim zpřístupnilo frakční odměny o poznání dříve. Výsledná vlna banů, které byly uděleny na čtyři dny, tak zajisté ovlivní celkové přípravy na chystaný závod. Komunita okolo World of Warcraft se převážně shoduje na tom, že by úmyslné zneužívání herních systémů mělo být trestáno, a to i podstatně delším omezením v přístupu k účtu. Normální a heroická obtížnost raidu Nerub-ar Palace je pro americké hráče dostupná od dnešního dne. Evropské týmy se budou moci připravovat od zítřejšího rána. Závod o světové prvenství v pokoření mýtického raidu propukne 18. září. Žhavými kandidáty na titul jsou opět guildy Echo, Liquid a Method.

Tvůrci World of Warcraft se rozpovídali o chystaných oslavách 20. výročí hry
i Zdroj: Blizzard Entertainment

Tvůrci World of Warcraft se rozpovídali o chystaných oslavách 20. výročí hry

World of Warcraft, jeden z nejpopulárnějších MMORPG titulů, letos oslaví dvacet let od svého vydání. Tvůrci se v novém videu…

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama