Tvůrci Genshin Impact zakládají nové studio v Montréalu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvůrci Genshin Impact zakládají nové studio v Montréalu

Tvůrci Genshin Impact zakládají nové studio v Montréalu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

16. 11. 2021 12:51

Genshin Impact si na západě připsal obrovský úspěch. Hra, která jako jedna z mála vyšla ve stejnou chvíli jak v domácí Asii, tak na západě, oslovila svou stylizací i herními mechanismy spoustu hráčů, kteří studiu miHoYo do kapes nasypali spoustu peněz. Ty vedení nyní zainvestuje do nového studia.

Reklama

  • Studio miHoYo zakládá nové studio v kanadském Montréalu
  • Vedení si pochvaluje zdejší komunitu a potvrzuje tvorbu nové hry

Jak totiž samotné studio nyní oznámilo, miHoYo se rozrůstá o další pobočku, kterou chce vybudovat v jednom z hlavních měst herního vývoje – Montréalu. „Montréal je domovem pro komunitu herních vývojářů a je známý díky kvalitním univerzitám. Ceníme si zkušeností a kreativity lokálního ekosystému a věříme, že právě to pomůže miHoYo s tvorbou her.“

Mimo to pak čínské studio potvrdilo, že se kanadský tým zaměří na tvorbu nové AAA open-world akční adventury, která bude zaměřena na střílení a paranormální svět. Jedna z vypsaných pozic poptává designera vozidel, který má pracovat na síti silnic v obydlených i přírodních oblastech. Další detaily o tomto projektu se ale nejspíše dozvíme až za několik let.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama