Tribes of Midgard vás postaví proti gigantickým obrům. Survival přináší kooperaci až pro deset vikingů
i Zdroj: Hrej.cz
Tribes of Midgard Novinka Tribes of Midgard vás postaví proti gigantickým obrům. Survival přináší kooperaci až pro deset vikingů

Tribes of Midgard vás postaví proti gigantickým obrům. Survival přináší kooperaci až pro deset vikingů

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

27. 7. 2021 08:00

Okurková sezóna vrcholí, letos je však navíc silně poznamenána koronavirovou pandemií, která významně zpomalila příval nových her. Sem tam se ale zajímavý kousek najde, například vikingská hack and slash akce Tribes of Midgard.

Reklama

  • Dnes vychází Tribes of Midgard
  • Hack and slash survival nabízí kooperaci až pro deset hráčů
  • Do záchrany světa se mohou pustit i vlci samotáři
  • Hra míří na PC, PS4 a PS5

Novinka od studia Norsfell Games vychází dnes, což potvrzuje launch trailer. Ten zároveň naznačuje, co od ní můžeme očekávat. Hack and slash prvky autoři šikovně kombinují se survival elementy, velkým plusem je pak fakt, že hra nabízí zábavu až pro deset hráčů.

Premisa je vcelku jednoduchá. Na Midgard útočí obři, zlí duchové a další potvory, jejich příchod značí počátek Ragnaröku, s nímž se pojí poměrně vysoká šance na konec světa. Naštěstí se probouzí duše mrtvých válečníků, které kdysi valkýry odnesly do Valhally. Přišel čas postavit se všemu zlému a ochránit Yggdrasil. 

Nejvíce zatopí zmínění kolosální obři, v soubojích s nimi obstojí pouze skupina sehraných válečníků. Procedurálně generovaný svět toho ale skrývá daleko více. Hráči se mohou těšit na propracovaný RPG systém, osm různých tříd, bohaté možnosti ve výrobě předmětů a endgame obsah pro nejvytrvalejší bojovníky. 

Tribes of Midgard lze sice odehrát i bez pomoci dalších parťáků, podle autorů ale platí jedno důležité pravidlo - čím více vikingů, tím více zábavy. Hra vychází na konzolích PlayStation 4, PlayStation 5 a na PC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama