Autoři survivalu The Riftbreaker oznámili termín vydání, kolonizace planety Galatea 37 začne příští měsíc
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři survivalu The Riftbreaker oznámili termín vydání, kolonizace planety Galatea 37 začne příští měsíc

Autoři survivalu The Riftbreaker oznámili termín vydání, kolonizace planety Galatea 37 začne příští měsíc

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

9. 9. 2021 09:36

Zhruba za měsíc přijde čas na The Riftbreaker. Ashley S. Nowak vleze do mechanického obleku a odletí na planetu Galatea 37, která je klíčovým uzlem pro kolonizaci vesmíru. Nejdřív se ale bude muset postarat o domorodou havěť.

Reklama

  • The Riftbreaker vyjde 14. října na PC a na konzolích Xbox Series a PlayStation 5
  • Termín vydání ohlašuje nový trailer
  • K dispozici je demoverze

Studio Exor konečně oznámilo konkrétní datum vydání. Mix survivalu, real-time strategie a RPG se objeví 14. října na PC a na konzolích nové generace, kde poběží ve 4K a 60 FPS s podporou ray tracingu. Oznámení termínu doprovází nový trailer.

Hráči se na cizí planetě budou věnovat výstavbě základny, průzkumu okolí a těžbě zdejšího přírodního bohatství. To vše zvládnou, aniž by Ashley musela opustit teplíčko mechanického obleku. To by se ostatně nemuselo vyplatit. 

Na každém kroku totiž číhají mimozemské potvory, které se nezvaného hosta budou snažit sežrat. Oblek, jemuž Ashley přezdívá Mr. Riggs, je naštěstí vybaven slušným palebným arzenálem, další zbraně je pak možné vyrobit dodatečně. 

Postupem času se ale potvory začnou houfovat do opravdu velkých skupin, je tedy potřeba zavčasu začít s výstavbou obranných zdí, které výrazně zvýší šanci na přežití. V jistý moment se totiž bestie počítají na tisíce. Hru si můžete vyzkoušet už nyní, na Steamu je k dispozici demoverze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama