Televizní System Shock bude svého scénáristu sdílet s filmem Mortal Kombat
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Televizní System Shock bude svého scénáristu sdílet s filmem Mortal Kombat

Televizní System Shock bude svého scénáristu sdílet s filmem Mortal Kombat

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

30. 1. 2022 09:25

Scénář seriálové adaptace System Shocku (1994) se po několika měsících od oznámení dočkává odhalení svého autora. Za jeho tvorbu bude zodpovídat Greg Russo, jenž se loni podepsal pod snímkem Mortal Kombat, jehož nástupce Warner Bros. před přednedávnem oficiálně potvrdili.

Reklama

  • Seriálová adaptace System Shocku má již přiděleného scénáristu
  • Za sepsání scénáře bude zodpovídat scénárista loňského snímku Mortal Kombat, Greg Russo

Seriál spoluvyvíjený autory chystaného remaku ze studia Nightdive byl oficiálně oznámen loni. Jeho premiéru spojili svého času letošním rokem, přičemž zatím není známo, kdy přesně se tak stane ani kdo se zhostí hereckých rolí. Russo ve světle nové informace projevil nad rámec díků i své osobní zainteresování ve zpracovávaném námětu.

Televizní seriál Systém Shock bude mít svou premiéru exkluzivně na streamovací službě Binge. Mimo scénáře povede Russo zčásti i výkonnou produkci po boku Stephena Kicka a Larryho Kupermana ze studia Nightdive. Řídím producentem celého projektu bude Allan Ungar, jenž na Binge dohlíží na vybíraný obsah.

Sám Russo se mimo loňského Mortal Kombatu již zapojil do zfilmování několika herních sérií. Příkladem může být pár let stará smlouva na sepsání scénáře filmů Saints Row, Space Invaders nebo F.E.A.R. Sluší se však poznamenat, že ani jeden z těchto projektů nebyl zatím realizován.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama