Techland v novém traileru představil další DLC balíček pro Dying Light 2
i Zdroj: Hrej.cz
Dying Light 2 Novinka Techland v novém traileru představil další DLC balíček pro Dying Light 2

Techland v novém traileru představil další DLC balíček pro Dying Light 2

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

22. 2. 2022 15:00

Na webu je již k dispozici naše recenze k zombie akci Dying Light 2, která si nakonec odnesla velmi pěknou známku. Pro Techland nicméně s vydáním hry nic nekončí, ba právě naopak. Hráče pomalu začíná zásobovat dodatečným obsahem.

Reklama

  • Další DLC přináší tematické předměty do Dying Light 2
  • Ronin pack obsahuje věci odkazující na frakci Survivors

První DLC balíček byl uvolněn minulý týden, do hry se dostaly předměty, které potěšily především příznivce frakce Peacekeepers. I další obsah se týká jisté skupiny obyvatel zdejšího světa, tentokrát jde o Survivors.

Balíček se skládá ze tří částí. Od dnešního dne je k dispozici stylový kabát, kalhoty a tenisky, na zítřek se chystá obličejová maska a rukavice. To nejlepší autoři nachystali na pátek, kdy si můžete vyzvednout pořádně ostrý meč. Veškeré předměty jsou zdarma. Vývojáři připravili také krátkou ukázku, v níž věci názorně předvádí. 

Techland avizoval, že právě tematické předměty obohatí hru jako první. Autoři ovšem mají v záloze i mnohem zajímavější obsah, do budoucna se chystají výzvy a speciální eventy, ještě letos by se měla objevit dvě příběhová rozšíření. Autoři chtějí hru podporovat minimálně pět let.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama