První patch pro Dying Light 2 opraví více než tisíc chyb, Techland prosí hráče, aby bez něj hru nezapínali
i Zdroj: Techland
Dying Light 2 Novinka První patch pro Dying Light 2 opraví více než tisíc chyb, Techland prosí hráče, aby bez něj hru nezapínali

První patch pro Dying Light 2 opraví více než tisíc chyb, Techland prosí hráče, aby bez něj hru nezapínali

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

3. 2. 2022 16:50

Ačkoli by se Dying Light 2 mělo k hráčům dostat až během zítřka, někteří podnikavci si k novince našli cestu skrze neoficiální kanály. Techland ovšem upozorňuje, že se nedočkavost nemusí vyplatit, od hraní bez day one patche důrazně odrazuje.

Reklama

  • Day one patch pro Dying Light 2 přinese více než tisíc oprav a vylepšení
  • Techland potvrdil, že už byla značná část úprav promítnuta do recenzních kopií

Tvůrci se samozřejmě obávají, že si hráči o parkourové zombie akci udělají špatný obrázek, ve vyjádření naléhají, aby vydrželi do zítřka. “Chtěli bychom vás laskavě požádat, abyste počkali do 4. února, tou dobou už budete mít přístup ke všem vylepšením a opravám, které jsme implementovali v posledních týdnech,” stojí v prohlášení s odkazem na day one patch.

Techland prezentuje Dying Light 2 v souvislých záběrech na konzolích minulé generace
i Zdroj: Hrej.cz

Techland prezentuje Dying Light 2 v souvislých záběrech na konzolích minulé generace

Jelikož nás od příchodu nové akce od Techlandu dělí v tento moment ani ne týden, je nasnadě zpozornět, neboť se nám do rukou…

29. 1. 2022 11:00

Techland navíc upozornil na některé problémy, které záplata řeší. Nutno dodat, že jde v některých případech o vskutku zásadní překážky v cestě za jedním z několika konců. Jedna z chyb znemožňuje pokračovat v příběhu, pokud během rozhovoru uděláte “špatné” rozhodnutí, pak tu máme celou řadu momentů, které způsobují padání hry. Velmi nepříjemný je také problém se škálováním obtížnosti, některé NPC postavy dokonce občas odmítají zemřít.

Patch by měl doručit přes tisíc oprav a různých vylepšení, ty se samozřejmě týkají všech dostupných verzí. Možná vás zajímá, v jakém stavu se hra dostala k novinářům. Techland v této souvislosti dodal, že recenzní kopie již obsahovaly značnou část oprav, to ale ovšem neplatí pro výchozí verzi připravenou na disku, která bude vylepšena až zítra.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama