Subnautica: Below Zero jde do early accessu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Subnautica: Below Zero jde do early accessu

Subnautica: Below Zero jde do early accessu

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

26. 1. 2019 09:46 16
Reklama

Subnautica od studia Unknown Worlds si od svého oznámení v roce 2013 prošla obrovským vývojem, který završila vydáním na konzole koncem minulého roku. V roce 2014 hra bodovala v early accessu a s pomocí fanoušků se jí podařilo vykrystalizovat v opravdu povedený titul. Není tedy divu, že Subnautica: Below Zero na to půjde úplně stejně.

Samostatně stojící pokračování se bude odehrávat po událostech původní hry, opět na planetě 4546B. Teplota ovšem nemilosrdně klesá a stává se pro hráče výrazným nebezpečím. Přežívat budeme jako minule pomocí shromažďování zásob a tvorby předmětů a postupně odhalíme další část příběhu mořského světa.

Vývojářský tým narovinu přiznává, že hra ještě není ani zdaleka hotová, ale po předchozích zkušenostech se zpětnou vazbou od hráčů early access verze původní hry, se chtějí v případě Below Zero vydat stejným směrem. Prozatím bude k dispozici úvodní lokace s částí příběhu, která by měla vystačit na několik hodin hraní.

Subnautica: Below Zero se do early accessu dostane už 30. ledna, kde by měla setrvat zhruba rok, než bude zcela dokončená. Ve stejný den se můžeme těšit také na stream, který by nás na hru měl nalákat. K dostání bude prozatím na Steamu, Discordu a Epic Games Storu, přičemž se nevylučuje ani budoucí zařazení do Game Preview programu na Xboxu One.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama