Spokojená posádka a vítr v plachtách. Autoři Skull and Bones prozradili, jak se stát úspěšným kapitánem
i Zdroj: Ubisoft
Skull & Bones Novinka Spokojená posádka a vítr v plachtách. Autoři Skull and Bones prozradili, jak se stát úspěšným kapitánem

Spokojená posádka a vítr v plachtách. Autoři Skull and Bones prozradili, jak se stát úspěšným kapitánem

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

26. 8. 2022 10:56

V listopadu dostanete možnost vydat se na širé moře v námořní akci Skull and Bones, před plavbou za věčnou slávou je však potřeba nasát důležité informace, abyste nabrali ten správný směr. Poslední video by mohlo posloužit jako základní rychlokurz.

Reklama

  • Vývojáři nabídli tipy pro budoucí kapitány ve hře Skull and Bones
  • V boji bude klíčové využívat větru, přináší totiž značnou výhodu
  • Podstatné je i aktuální počasí
  • Správný kapitán se postará také o blaho své posádky

Video z dílny IGN shrnuje vše, co o hře potřebujete vědět, vývojáři poukázali na základní mechanismy. Připomněli třeba, že během plavby narazíte na pirátská doupata, kde můžete kocábku na chvíli zaparkovat. Následně se můžete pustit do obchodování, úprav na lodi či shánění nových kontraktů. Zde můžete být v naprostém klidu, nikdo na vás totiž nezaútočí. Sluší se dodat, že se některé NPC postavy pohybují po světě, nezůstávají na jednom místě.

Na moři vás čeká mnoho různých aktivit, krom soubojů s dalšími hráči se můžete věnovat lovu mořských potvor, pašování kontrabandu nebo hledání pokladů. K truhlám napěchovaným zlatem vás dovedou mapy, které se skrývají například v útrobách potopených lodí.

Příběh je vedlejší, stěžejní je progress. Ředitel vývoje Skull and Bones vysvětluje podstatu herního zážitku
i Zdroj: Ubisoft

Příběh je vedlejší, stěžejní je progress. Ředitel vývoje Skull and Bones vysvětluje podstatu herního zážitku

Námořní akce Skull and Bones si během vývoje zažila pořádné hromobití, strastiplná produkce se na hře údajně výrazně…

1. 8. 2022 11:24

Autoři upozorňují, že si dali práci s fyzikálním modelem. Loď přirozeně reaguje na každou vlnu, každá kocábka se bude ovládat trochu jinak v závislosti na velikosti a váze. Pokud se chcete zařadit mezi elitní kapitány, budete se muset naučit využívat větru, právě ten totiž značně zasahuje do manévrování. Důležité je i počasí, silná bouře může napáchat stejnou škodu jako děla nepřátelských škunerů.

No a pokud chcete vést konkurenceschopný pirátský podnik, připravte se na nekonečný proces vylepšování vlastní bárky, což ve výsledku znamená, že se budete neustále poohlížet po potřebných materiálech. Navíc nesmíte zapomenout na potřeby členů posádky. S plným žaludkem se k vám budou chovat s respektem, v opačném případě ale poletíte přes palubu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama