Vývoj námořní akce Skull and Bones byl zřejmě znovu restartován. Hra nyní údajně připomíná Sea of Thieves
i Zdroj: Hrej.cz
Skull & Bones Novinka Vývoj námořní akce Skull and Bones byl zřejmě znovu restartován. Hra nyní údajně připomíná Sea of Thieves

Vývoj námořní akce Skull and Bones byl zřejmě znovu restartován. Hra nyní údajně připomíná Sea of Thieves

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

27. 5. 2021 01:00

Titul Skull and Bones se od svého oznámení v roce 2017 potýká s jednou špatnou zprávou za druhou. Vývoj trpí na opakované odklady, prošel si také několika restarty, které měly kocábku studia Ubisoft Singapore konečně nasměrovat tím správným směrem. Poslední zprávy ale naznačují, že se nic takového nestalo.

Reklama

  • Vývoj Skull and Bones byl údajně před několika měsíci restartován
  • Hra nyní využívá také first-person pohled
  • Je vysoce nepravděpodobné, že vyjde během příštího roku

O projektu jsme naposledy informovali v souvislosti s finančním reportem, v němž Ubisoft vyhodnotil uplynulý fiskální rok a zároveň naznačil, co se chystá pro ten aktuální. Námořní akce se bohužel do výčtu nedostala, došlo totiž k rozhodnutí hru odložit na fiskální rok 2022/2023, což znamená, že vyjde nejdříve v dubnu příštího roku.

Díky magazínu Game Luster se nyní dozvídáme, že nedošlo pouze na posunutí termínu, nýbrž na další restart celého vývoje. Informace pochází od zdroje, který má k projektu velmi blízko. Hra se tedy vrátila do rané fáze vývoje, což vyplývá mimo jiné i z alfa verze, v níž chybí celé textury. Šlo by zřejmě o malý zázrak, pokud by stihla vyjít během příštího roku.

Vývojáři se podle zprávy vydali jiným směrem, změnou prošla třeba práce s kamerou. Zatímco při kormidlování lodi hra využívá first-person pohledu, po jejím opuštění se kamera přepne do third-person perspektivy. Ovládání lodi insider přirovnává k titulu Sea of Thieves. Tím se Skull and Bones dramaticky odklání od původní vize.

K restartu vývoje údajně došlo jen několik měsíců nazpátek. V této souvislosti zpráva zmiňuje odchod ředitele studia. Hugues Ricour opustil loď v prosinci loňského roku po nařčení ze sexuálního obtěžování. Insider ale nebyl schopen potvrdit, zda spolu tyto dvě věci souvisí.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama