Sociální sítě válcuje úsměvné video z modovaného God of War. Zuřivý souboj v něm vedou Mbappé a Messi
i Zdroj: MH AnimationStudio / YouTube
Kuriozity God of War (2018) Novinka Sociální sítě válcuje úsměvné video z modovaného God of War. Zuřivý souboj v něm vedou Mbappé a Messi

Sociální sítě válcuje úsměvné video z modovaného God of War. Zuřivý souboj v něm vedou Mbappé a Messi

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

21. 12. 2022 17:37 2

O výsledku nedávno proběhlého fotbalového šampionátu v Kataru jsme už psali v souvislosti s předpovědí fotbalové hry FIFA 23, v současnosti se ale uživatelé sociálních sítí baví úplně jinou herní novinkou. Někdo totiž do God of War z roku 2018 namodoval postavy dvou největších hvězd finálového zápasu, Kyliana Mbappého a Lionela Messiho.

Reklama

  • Kdosi do God of War namodoval Mbappého a Messiho
  • Fotbalisté si tak v úsměvných scénách vyměňují pořádné rány pěstí

Po TikToku se tak obrovskou rychlostí šíří video ze souboje, ve kterém si původně vyměňují (polo)božské rány pěstí Kratos a Baldur. Asi se však shodneme na tom, že supertalentovaný francouz Mbappé rubající argentinskou legendu Messiho obřím stromem je mnohem lepší podívaná.

Zajímavostí je, že zatímco ve skutečnosti uspěl se svým národním týmem Messi, v útržcích je do hlavní role (a tedy té vítězné) postaven Mbappé.

Modifikace bohužel není přístupná ke stažení, respektive se mi ji nepodařilo najít. Musíme si tedy vystačit s krátkými videi. Také je potřeba podotknout, že jsou oba fotbalisté v ligovém fotbale týmovými parťáky. Ve skutečnosti tedy jistě k žádným božským soubojům nedojde, maximálně k přátelskému popichování.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama