Anglický brankář trénuje reflexy ve Fortnite. Do Kataru si nechal dovézt bizarní počítač
i Zdroj: Epic Games / Fortnite press kit
Fortnite Novinka Anglický brankář trénuje reflexy ve Fortnite. Do Kataru si nechal dovézt bizarní počítač

Anglický brankář trénuje reflexy ve Fortnite. Do Kataru si nechal dovézt bizarní počítač

Jakub Fišer

Jakub Fišer

7. 12. 2022 15:30

Anglie se v neděli probojovala do čtvrtfinálových bojů na mistrovství světa v Kataru, když porazila Senegal 3:0. Obří podíl na tom má i brankář Jordan Pickford, který ukázal, jak na fotbalovém turnaji tráví volný čas mezi zápasy a tréninky.

Reklama

  • Brankář anglické reprezentace Jordan Pickford hraje rád Fortnite
  • Nechal si kvůli tomu dovézt do dějiště fotbalového MS i speciální počítač
  • Ten se ukrývá v cestovním kufru a prý zaručuje ten nejlepší herní zážitek

O 28letém Jordanu Pickfordovi, hrajícím za liverpoolský klub Everton FC, se dobře ví, že multiplayerový stylizovaný battle royale Fortnite patří k jeho oblíbeným hrám. Dokonce má titul v takové lásce, že si ani nedokázal představit jet na mistrovství světa v Kataru bez toho, aby si Fortnite „vzal s sebou“.

Jak se ale přiznal v rozhovoru pro oficiální youtubový kanál anglické reprezentace, už ho přestalo bavit hrát Fortnite na notebooku, který nemá dost velký displej ani silný výkon. „Potřebuju mít co nejvíc FPS a tak,“ objasnil.

Přímo do Kataru si tak nechal dovézt speciální počítač ukrytý v cestovním kufru. Podle všeho herní zařízení zabudované do kufru skrývá také pořádný monitor. S tím, že reprezentační brankářská jednička hraje Fortnite, nemá prý problém ani trenér a realizační tým. „Rád trávím nějaký čas s klukama ve Fortnite. Jo, pořád mě to ještě nepustilo,“ doplnil ještě ke své videoherní slabosti.

Jediné, co Pickforda může mrzet, že ve hře nemůže hrát sám za sebe. V minulost se ve Fortnitu objevilo několik skinů inspirovaných skutečnými fotbalisty, Pickford mezi nimi však chybí. Kdo ale nechybí, je útočník Harry Kane, nebo Francouz Antoine Griezmann, jehož střely bude Pickford krýt ve čtvrtfinálovém zápase již tuto sobotu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama