Seriálový Zaklínač vyjde do konce roku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Seriálový Zaklínač vyjde do konce roku

Seriálový Zaklínač vyjde do konce roku

David Plecháček

David Plecháček

18. 4. 2019 11:03
Reklama

Ačkoliv Zaklínač debutoval v knižní podobě, na západě jej proslavila až herní série. Hráči tak příběh Geralta z Rivie vzali za svůj, a nemůžeme se jim divit, že stejně aktivně prožívají i vznik nového seriálu. I když byla spousta z nich z počátků rozčarovaná, zvědaví jsou v současnosti asi všichni. Tak věřte, že výsledek uvidíme dříve, než se možná před časem zdálo.

Netflix obvykle své plány do budoucna nesdílí, ale během posledního sezení s akcionáři Ted Sarandso o některých projektech hovořil. Obsahový ředitel společnosti mimo jiné řekl, že první sezóna vyjde ještě letos, a to během posledního kvartálu roku. Pokud nedojde k nějakým nenadálým programovým změnám, celou osmidílnou sérii uvidíme do Vánoc. Jak by ale někdo mohl namítnou, může samozřejmě dojít i k odkladu.

Na obrazovkách se nám představí Henry Cavill coby Geralt. Poslední Superman byl ze všech oznámených herců nejvíce kritizovaný, jak ale zaklínače ztvárnil v samotném snímku ani náznakem nevíme. Anna Shafferová si zahraje Triss, Freya Allanová Ciri a Anya Chalotraová Yennefer.

Ačkoliv se ostatní sériály nespojují s videohrami, v druhé polovině roku Zaklínač doprovodí třetí série Stranger Things, 13 Reasons Why nebo Orange is the New Black. Netflix samozřejmě chystá i nové filmy, tak jako Six Underground a The Irishman Martina Scorseseho.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama