Zaklínač od Netflixu hlásí dotočení druhé série
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zaklínač od Netflixu hlásí dotočení druhé série

Zaklínač od Netflixu hlásí dotočení druhé série

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

3. 4. 2021 11:05

Druhá série seriálového Zaklínače se vzdor okolnostem nezadržitelně blíží. Úspěšná adaptace knižního univerza v podání Netflixu se může pochlubit vstupem do postprodukce. Na letošním datu uvedení by se proto nemělo už nic měnit.

Reklama

  • Druhá série Zaklínače byla dotočena
  • Seriál je plánován na druhou polovinu roku 2021

Spolu s oznamovací fotografií Henryho Cavilla v roli Geralta se dočkáváme i zajímavého náhledu do zákulisí natáčení. Mimo tradičních informací obecného charakteru se tak například dozvídáme, že natáčení probíhalo po dobu 158 dní, a to v 15 různých lokacích. V těchto místech se během celkové produkce vystřídalo 89 herců a více než 1200 členů pomocného personálu. Vše pochopitelně za striktních hygienických opatření, bránících přenosu nemoci Covid-19.

Natáčení druhé série Zaklínače bylo zahájeno v únoru 2020, s krátkou pauzou v březnu a posléze i listopadu téhož roku. O blížícím se konci produkce informoval v nedávných dnech už představitel zaklínače Lamberta, herec Paul Bullion. Půjde-li vše podle dříve představeného plánu, dorazí první díl série na Netflix v druhé polovině letošního roku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama