Scénárista Dead Space láká na novou hru
i Zdroj: Electronic Arts
Novinka Scénárista Dead Space láká na novou hru

Scénárista Dead Space láká na novou hru

Radek Raudenský

Radek Raudenský

10. 6. 2020 09:36
Reklama

Mezi hráči bude nejspíše málo těch, kteří by neznali legendární sérii Dead Space. Skvělé zpracovaná hororová série oplývala i velmi dobrým příběhem, za kterým stojí scénárista Antony Johnston. Krasojízdu nominací i výher nakonec ukončil třetí díl.

Studio Visceral Games se následně soustředilo na jiné hry, a v současné době zejména vypomáhá s ostatními projekty EA. Antony Johnston pak kromě jiných projektů spolupracoval na dalších hrách jako Shadow of Mordor nebo The Assembly, ale nebylo o něm moc slyšet.

Nyní ale přichází s překvapivou zprávou. Poslední dva roky prý pracoval na velké hře. „Jak možná někteří z vás ví, pracoval sem na velké hře, teď už to budou skoro dva roky. Naprosto nesouvisející doporučení tak je, abyste se ve čtvrtek koukali na PS5 launch event.“

Na otázku, jestli nám může Johnston dát nějakou nápovědu, řekl „hrajete za postavu, která má opravdu špatné období.“ Co to může znamenat? Půjde snad znovu o horor? To se dozvíme už zítra ve 22:00, kdy začíná stream PlayStation 5 her.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama