Remaster The Last of Us Part II potvrzen. Dočkáme se zkraje příštího roku
i Zdroj: Sony Interactive Entertainment / Naughty Dog
The Last of Us: Part II Novinka Remaster The Last of Us Part II potvrzen. Dočkáme se zkraje příštího roku

Remaster The Last of Us Part II potvrzen. Dočkáme se zkraje příštího roku

David Bernard

David Bernard

18. 11. 2023 10:00

Společnost Naughty Dog odhalila datum vydání The Last of Us Part II Remastered, čímž potvrdila nedávné spekulace a úniky. Vylepšená verze dorazí v lednu.

Reklama

  • Společnost Naughty Dog odhalila The Last of Us Part II Remastered
  • Dočkáme se technických vylepšení a nových módů
  • Majitelé původní diskové verze mohou zakoupit upgrade pro PlayStation 5 (za předpokladu, že vlastní PlayStation 5 s mechanikou)
  • Hra vychází 19. ledna 2024

Již 19. ledna 2024 se majitelé konzole PlayStation 5 dočkají vylepšené verze druhého dílu The Last of Us - The Last of Us Part II Remastered. Pokud hru vlastníte na konzoli PlayStation 4, bude za poplatek ve výši deseti dolarů/eur možné zakoupit upgrade pro konzoli PlayStation 5. Tato varianta se nicméně týká pouze těch z vás, kteří mají PlayStation 5 ve verzi s mechanikou. Ke hraní bude totiž pokaždé nutné vložit původní fyzický nosič. 

Remaster nabídne vylepšenou grafiku, rychlejší načítání a plné využití ovladače DualSense. Těšit se můžete na zcela nový herní mód No Return, který těží převážně z herních systémů roguelite a survival. V No Return si hráči zvolí vlastní cestu skrze sérii náhodných událostí, během kterých se setkají s různými nepřáteli napříč lokacemi z původního příběhu. Cílem bude přežít co nejdéle a následně se utkat s bossy. V módu bude možné odemykat postavy, z nichž některé budou hratelné vůbec poprvé. Milovníci tzv. speedrunů si také přijdou na své. Díky druhému dodatečnému módu Speedrun Mode se budou moci pustit do časového závodu s ostatními hráči. Skrze funkci Guitar Free Play pak bude možné odemykat hudební nástroje. 

The Last of Us Part II Remastered vychází 19. ledna 2024, a to pouze pro konzoli PlayStation 5. Pokud jste druhý díl ještě nehráli, mohlo by se jednat o ideální způsob nápravy. 

Seriálové The Last of Us hned tak neskončí. Autoři lákají na několik dalších sérií
i Zdroj: HBO / The Last of Us press kit

Seriálové The Last of Us hned tak neskončí. Autoři lákají na několik dalších sérií

Produkční společnost HBO uvedla letos v lednu první sérii seriálu The Last of Us inspirovaného oblíbenou videohrou od studia…

17. 8. 2023 10:00
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama