Quantic Dream nemá vývojáře, Star Wars Eclipse vyjde až v roce 2027, tvrdí insider
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Quantic Dream nemá vývojáře, Star Wars Eclipse vyjde až v roce 2027, tvrdí insider

Quantic Dream nemá vývojáře, Star Wars Eclipse vyjde až v roce 2027, tvrdí insider

Radek Raudenský

Radek Raudenský

4. 3. 2022 11:34 2

Insider Tom Henderson se nezastavuje. Po exkluzivních informacích o sérii FIFA a včerejší zprávě o budoucnosti nadcházejícího dílu F1 2022 přináší další interní informace, které se týkají studia Quantic Dream. Jejich projekt Star Wars Eclipse je totiž v problémech a vydání se údajně posouvá o roky dopředu.

Reklama

  • Insider Tom Henderson tvrdí, že Star Wars Eclipse vyjde za více než pět let
  • Quantic Dream má problém s nedostatkem vývojářů

Henderson zmiňuje, že hned po vydání prvního traileru oznamující projekt Eclipse se předpokládalo, že k vydání nedojde v následujících třech až čtyřech letech. Hlavním důvodem je, aby studio mělo určité lákadlo – překvapivě ale ne lákadlo pro hráče. Insider tvrdí, že tím studia chtějí být atraktivní především pro nové vývojáře, kterých je kritický nedostatek.

Quantic Dream se v minulosti nedařilo oslovovat nové talenty, a to i díky kauze obviňující studio z toxického pracovního prostředí. Skvělý trailer měl reputaci napravit, což se minimálně mezi hráči podařilo. Bohužel vývojové týmy se stále naplnit nepodařilo a dle Hendersona se vydání titulu posouvá o další roky, a to až na přelom roku 2027-2028. 

Redaktor se následně pustil i do menšího průzkumu toho, jak zoufale na tom Quantic Dream je. Už tři měsíce visí na stránkách Quantic Dream více než 60 pracovních pozic, přičemž vedení se snaží nabídky pravidelně aktualizovat, aby jejich datum vypadalo aktuálně. Pomocí stránky Archive.org se ale podařilo najít, že ty nejstarší pozice jsou vypsány už téměř dva roky. 

Na konci článku pak Henderson zmiňuje, že trailer měl ještě jeden skrytý účel. Dle informací ze studia se totiž vedení snaží najít kupce, který by byl ochoten Quantic Dream vzít pod svá křídla. Údajně byla tato nabídka předložena několika vydavatelům. Všechny zmíněné informace jsou ale čisté spekulace, je tedy nutné je brát s velkou rezervou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama