První velký patch dorazí do Outriders příští týden. Pro trpělivé hráče je připravena odměna
i Zdroj: Hrej.cz
Outriders Novinka První velký patch dorazí do Outriders příští týden. Pro trpělivé hráče je připravena odměna

První velký patch dorazí do Outriders příští týden. Pro trpělivé hráče je připravena odměna

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

9. 4. 2021 08:57

Kolonizátoři planety Enoch nakonec alespoň trochu zachraňují okurkovou sezónu, která tentokrát potrvá zřejmě celý rok. Outriders však trpí na celou řadu technických chyb. A právě na ně se autoři chtějí zaměřit.

Reklama

  • Patch vyřeší problém s padáním hry
  • Odstraní také trable s cross-platform hraním
  • Konkrétní termín pro vydání záplaty autoři neprozradili

První velký patch se objeví během příštího týdne. Studio People Can Fly vyvěsilo na Steamu informace k první záplatě, která by měla opravit ty nejpalčivější problémy. V první řadě jde o časté padání, s nímž se setkal asi každý, kdo se do akce zapojil, nehledě na platformu. Pomoct by měla úprava vytížení procesoru.

Trable se objevily také v rámci cross-platform hraní, nejvíce se týkaly propojení mezi konzolí a PC. Vydavatel Square Enix dokonce požádal hráče, aby se o spojení ani nesnažili a vyčkali na opravu. Patch se týká i matchmakingu s náhodnými lidmi, hráči by brzy neměli mít problém najít si partu. Z dalších chyb, které se dočkají opravy, lze zmínit třeba zasekávání postavy v okolním prostředí nebo chybějící uživatelské rozhraní. Úprav je nicméně daleko více, ty menší vývojáři přímo nezmínili.

Pro hráče je navíc připravena malá kompenzace. Všichni, kteří se připojí v termínu od 31. března do 11. dubna, obdrží zbraň odpovídající dosažené úrovni. K tomu získají jistý obnos Titania, to se bude hodit pro upgrade vybavení.

Kdy konkrétně se vyhlížená záplata objeví? Autoři zmiňují příští týden, konkrétní datum ale neprozradili. Zatím si můžete přečíst naší čerstvou recenzi, kde se mimo jiné dozvíte, že nás Outriders velmi příjemně překvapili.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama