Project U neboli Pathfinder. Insider prozrazuje pravou podstatu kooperativní střílečky od Ubisoftu
i Zdroj: Ubisoft
Novinka Project U neboli Pathfinder. Insider prozrazuje pravou podstatu kooperativní střílečky od Ubisoftu

Project U neboli Pathfinder. Insider prozrazuje pravou podstatu kooperativní střílečky od Ubisoftu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

17. 10. 2022 09:30 1

Koncem minulého týdne unikla krátká ukázka z kooperativní akce Project U, o které se zatím mluví jako o jedné z mnoha live-service her z produkce Ubisoftu. Oznámena byla teprve dva týdny nazpět, nyní ale vyšlo najevo, že se o ní mluvilo už začátkem roku.

Reklama

  • Project U je podle Toma Hendersona titul Pathfinder
  • O hře informoval už letos v dubnu
  • Zatím není jasné, zda si tento název ponechá

K věci se vyjádřil Tom Henderson, jenž na serveru Insider Gaming prozradil, že Project U je ve skutečnosti Pathfinder, third-person střílečka, o níž informoval už v dubnu na stránkách Exputer. Insider dodal, že se zatím neví, zda si hra název Pathfinder zachová, nebo jestli jde pouze o staré kódové označení. 

Půl roku starý článek zmiňoval hned několik klíčových mechanismů, o něž se má Pathfinder opírat. Týmy po čtyřech hráčích by měli bojovat proti počítačem řízeným útočníkům, ale také hráčům z ostatních skupin. Hlavním úkolem je probojovat se až do středu mapy a tam skolit silného bosse. Zmíněn byl také centrální hub podobný tomu z Destiny. Další detaily si můžete přečíst v přiloženém článku.

Ubisoft údajně pracuje na battle royale akci Pathfinder, má jít o náhradu za Hyper Scape
i Zdroj: Ubisoft

Ubisoft údajně pracuje na battle royale akci Pathfinder, má jít o náhradu za Hyper Scape

Ubisoftu se zatím nepodařilo uspět ve světě battle royale her, důkazem je akce Hyper Scape, jejíž servery budou vypnuty…

6. 4. 2022 11:51

Project U se Pathfinderovi nápadně podobá. Kreativní ředitel Damien Kieken ve videu určeném pro účastníky uzavřeného testu taktéž mluvil o silném důrazu na kooperaci, bez které se hráči údajně neobejdou. Zároveň zmínil, že se snaží vnést svěží vítr do žánru kooperativních stříleček. V této souvislosti lze odkázat zpět na Hendersona, který v dubnovém článku projekt chválil, jelikož podle něj skutečně působí inovativním dojmem. 

Závěrem se sluší připomenout, že je Project U stále v rané fázi vývoje, byť už na něm tým Ubisoft Annecy pracuje několik let. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama