Ubisoft zakládá Global Creative Office. Divize má pomoci s tvorbou kvalitních a zábavných her
i Zdroj: Ubisoft
Novinka Ubisoft zakládá Global Creative Office. Divize má pomoci s tvorbou kvalitních a zábavných her

Ubisoft zakládá Global Creative Office. Divize má pomoci s tvorbou kvalitních a zábavných her

Radek Raudenský

Radek Raudenský

7. 10. 2022 11:41

Francouzské studio Ubisoft je delší dobu kritizováno za to, že recykluje své zažité značky a už několik let netvoří „dobré hry“. Relativně nedávno se k tomuto tématu vyjádřilo i samotné vedení, které prozradilo, že chce své minulé chyby napravit a opět začít přinášet hráčům zábavné a kvalitní hry.

Reklama

  • Ubisoft zakládá Global Creative Office
  • Divize má pomoci s tvorbou lepších her

To nyní dále podporuje založením Global Creative Office, tedy oddělení, které má podpořit kreativitu a tvorbu kvalitních her. Organizace se má soustředit na jednotlivé aspekty a expertízu, mimo jiné třeba na cílovou skupinu, herní design či technologie. Ubisoft tak odstupuje od centralizované jednotky, Global Creative Office by mělo lépe pomoct s podporou divizí firmy.

Dalším krokem ke zlepšení celkové kreativity je výměna CCO Igora Manceaua, který na konci října z Ubisoftu odejde. Jeho místo nahradí trojice významných tváří Ubisoftu, do té doby se CCO stane Marie-Sophie de Waubert. 

„V tomto průmyslu, který se mění rapidním tempem, je důležité se mu neustále adaptovat. Jsem neskutečně vděčný za práci Igora, který tvořil kreativní vizi Ubisoftu i za jeho nové nápady,“ vyjádřil se ředitel Ubisoftu Yves Guillemot.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama