Předplatné Switch Online + Expansion Pack se rozšíří o Pokemon Stadium
i Zdroj: Nintendo
Novinka Předplatné Switch Online + Expansion Pack se rozšíří o Pokemon Stadium

Předplatné Switch Online + Expansion Pack se rozšíří o Pokemon Stadium

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

4. 4. 2023 10:00

Do nabídky předplatného Nintendo Switch Online + Expansion Pack v příštím týdnu přibyde velmi populární historický titul. Trenéři Pokémonů se totiž od 12. dubna mohou vrátit do Pokemon Stadium, původně z Nintendo 64 z roku 2000.

Reklama

  • V Nintendo Switch Online + Expansion Pack se 12. dubna objeví Pokemon Stadium

Pro sérii poměrně kuriózní titul přinesl v roce 2000 (v Japonsku o rok dříve) až neuvěřitelně detailní zpracování soubojů všech 151 původních Pokémonů z verzí Red, Blue a Yellow. Silnější hardware Nintendo 64 umožňoval místo jednoduchých 2D tahových soubojů plně 3D klání s velkolepými efekty jednotlivých útoků.

Jako bonus pak ve hře čekaly vtipné minihry. Šlo o jednu z nejprodávanějších her platformy, která navíc umožňovala transfer z Game Boy Advance (ten v aktuální verzi fungovat nebude). Dočkala se také pokračování. Hodnocení kritiků tomu ale často neodpovídala. Recenzenti si totiž často stěžovali na to, že kvalitní grafice musela ustoupit zjednodušená hratelnost a mizerné zvuky.

Na vlastní kůži můžete s předplatným Nintendo Switch Online + Expansion Pack zavzpomínat už od 12. dubna. Součástí nabídky zůstává i řada dalších starších titulů nebo rozšíření pro aktuální pecky Mario Kart 8, Animal Crossing: New Horizons a Splatoon.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama