Portugalský obchod možná propálil port Biomutanta pro Switch
i Zdroj: Experiment 101 / THQ Nordic
Biomutant Novinka Portugalský obchod možná propálil port Biomutanta pro Switch

Portugalský obchod možná propálil port Biomutanta pro Switch

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

1. 9. 2022 11:50

Portugalský obchodní řetězec GamingReplay do svého katalogu herních kopií zařadil i zatím neoznámenou verzi akčního RPG Biomutant pro Nintendo Switch. Nabídka obsahuje i ilustraci krabičky se hrou a působí poměrně autentickým dojmem. Dle listingu by hra měla vyjít 25. října letošního roku s lokální cenou 55 eur.

Reklama

  • V nabídce portugalského obchodu se objevil Biomutant pro Switch

Oficiálního potvrzení vydání portu pro hybridní konzoli jsme se přitom zatím nedočkali. Vydavatelství THQ Nordic ale dlouhodobě své tituly na platformu dodává. Majitelé Switche si můžou zahrát třeba Wreckfest, několik dílů Darksiders, Kingdoms of Amalur, remake Destroy All Humans nebo Sine Mora. O možném portu se také mluvilo už před lety, ještě před vydáním Biomutant.

Recenze Biomutanta, neobvyklého RPG ze světa zmutovaných hlodavců
i Zdroj: Hrej.cz

Recenze Biomutanta, neobvyklého RPG ze světa zmutovaných hlodavců

24. 5. 2021 17:00
4

Biomutant slibuje mnohé. Hybrid hratelnosti celé řady známých sérií, zvláštní postapokalyptické zasazení i neotřelý systém…

Ten po letech odkladů a komplikovaného vývoje vyšel v květnu loňského roku. Nešlo o vyloženě skvělou hru, některé kvality jí ale upřít nelze a v recenzích po celém světě sbíral převážně pozitivní známky.

Magazín GoNintendo připomíná, že obchod už dříve předčasně odhalil vydání Mass Effect Remastered Trilogy. Tehdy nicméně v seznamu taktéž uváděl switchovou verzi, která dosud nevyšla. Informaci je tedy třeba brát s rezervou.

Nabídka z katalogu zatím nezmizela.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama