Podívejte se na video z remaku SW: KotOR
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podívejte se na video z remaku SW: KotOR

Podívejte se na video z remaku SW: KotOR

Jiří Bigas

Jiří Bigas

10. 3. 2016 16:14 5
Reklama

V polovině února jsme poprvé psali o zajímavém, ale poměrně riskantním pokusu nadšených fanoušků, kteří chtějí vlastními silami vytvořit remake hry Star Wars: Knights of the Old Republic s podtitulem Apeiron. Uplynulo pár týdnů a na světě je první ucelenější video, které prezentuje stávající sice stále poměrně raný prototyp, ale představuje hned několik lokací a dává možnost udělat si o celém projektu lepší obrázek.

Videem se pochlubil na svém kanálu na YouTube streamer s přezdívkou MrMattyPlays. Jeho ukázka nás zavede do lokací Lower City Taris, Upper City Taris, na křižník Endar Spire i pouštní planetu Tatooine. I když je video označené jako gameplay reveal, představuje zejména působivé digitální kulisy a možnosti technologie jako takové. Hru koneckonců pohání technologie Unreal Engine a grafika je momentálně hlavním tahákem celého projektu.

Jak už víme z prvních kusých informací, novinkou bude v Apeironu pohled z perspektivy první osoby, ale autoři nezanevřeli ani na klasickou 3rd kameru, která je pro KotOR typická. Samotní autoři to vysvětlují tak, že se sice snaží o věrný remake, ale zároveň chtějí do hry přidat věci a funkce, které původně neobsahovala. “Jednou z nich bude i možnost přepínat mezi first a third person kamerou,” řekl serveru GameSpot Taylor Trotter.

Na hře pracuje skupina nezávislých vývojářů, kteří si říkají Poem Studios. Kromě úprav kamery plánují přidat do hry nové mise, světy, předměty nebo společníky. Tým tvrdí, že jejich projekt není v rozporu s právem a pokud jej vydají zdarma, jak plánují, je vše legální. Uvidíme, zda budou stejného názoru i právníci z Disneyho impéria. Moc bychom se ale nedivili, kdyby stihl Apeiron podobný osud jako v uplynulém týdnu remake stelath akce Metal Gear Solid.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama