PlayStation Plus se v září ponese ve znamení kooperace a vražedného tichošlápka
i Zdroj: IO Interactive
Novinka PlayStation Plus se v září ponese ve znamení kooperace a vražedného tichošlápka

PlayStation Plus se v září ponese ve znamení kooperace a vražedného tichošlápka

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

1. 9. 2021 19:45

Ve dvou se to lépe táhne, tedy alespoň ve většině případů. Pokud je hra skvělá, či alespoň mírně nadprůměrná, pak je to pravda, a kooperace zážitek téměř vždy vylepší. Nicméně, jdete-li kvalitativně dolů, a to až pod hranici průměru, pak se může stát, že ani hra vícero hráčů na vylepšení dojmu nestačí. Naneštěstí pro předplatitele PS Plus, jeden z takových kousků dorazí i v zářijové nabídce. Jako útěcha jim může být, že se zde ukáže i výborná singleplayerová akce a učebnicová ukázka, jak kooperaci zpracovat.

Reklama

  • Zářijové PS Plus přinese na PS4 Predator: Hunting Grounds a Hitman 2
  • Pouze na PS5 pak dorazí Overcooked: All You Can Eat

V mezičase 7. září a 4. října se skrze PlayStation Plus nachomýtneme k pokračování Hitmana z roku 2016 a multiplayerové akci Predator: Hunting Grounds. Výhradně na PS5 pak navrch dorazí i remasterovaná kolekce Overcooked: All You Can Eat!, obsahující předělávku prvního i druhého dílu se všemi DLC.

Druhého Hitmana asi není třeba sáhodlouze představovat. Agent 47 se po událostech epizodického rebootu rozhodne navázat na pouť směřující ke kořenům jeho minulosti, přičemž nově k ní přidává i snahu zavčasu odhalit pravou identitu svého současného cíle. Hra po vzoru všech předchůdců opět nabízí přehršel cest k eliminaci cílů, načež jako vlastní přínos přidává první kooperativní režim v celé sérii.

Když už je řeč o spolupráci, nelze pominout ani zbylou trojici her. Overcooked, ať už v prvním nebo druhém díle, totiž nabídne mnohahodinovou zábavu komukoli, komu není cizí malovaná grafika a křižování kuchyně po boku nadávajících přátel. U Predatora se na druhou stranu něčeho podobného asi nedočkáte, tedy jak se to vezme. Nadávat budete nejspíše také, patrně ale ne tolik nad bídným výkonem spojenců, jako spíše ryzí průměrností, kterou od titulu dostanete. Odkaz na loňskou redakční recenzi zde vystačí za tisíc slov.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama