PlayStation odhaluje nové PSVR tituly
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PlayStation odhaluje nové PSVR tituly

PlayStation odhaluje nové PSVR tituly

Radek Raudenský

Radek Raudenský

3. 3. 2021 20:35

Jak PlayStation slíbil, tak také učinil. Nové tituly pro PSVR oznámil ve velmi rychlé kadenci a ani my jsme nemuseli dlouho čekat. Během několika desítek minut jsme se dozvěděli o šesti titulech, které v letošním roce zamíří do PS Store, potažmo do headsetů hráčů.

Reklama

Před hodinkou jsme přinesli vůbec první oznámení týkající se Doom 3 VR edice, která dorazí se všemi expanzemi. Další titul nám přinese studio Vertigo Games – jejich post-apo hra After the Fall cílí na kooperační zážitek i střílení z první osoby. VR MMO Zenith nás zase vtáhne do barevného světa plného adrenalinu. Rozdělení mezi MMORPG a JRPG pak zaujme zajímavým soubojovým systémem i rozmanitými nepřáteli.

Pokračujeme dále s komickou hrou na agenty I Expect You To Die 2: The Spy and The Liar, akční hrou Fracked a nakonec survival Song in the Smoke. Všechny hry si můžete detailněji prohlédnout na blogu PlayStationu.

Demons, magic, espionage, and the apocalypse. 

Immerse yourself in exhilarating new worlds with these upcoming #PSVR games: https://t.co/LQga81F4sNpic.twitter.com/omFFTQkRGD

— PlayStation (@PlayStation) March 3, 2021

 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama