PlayerUnknown's Battlegrounds dnes přechází na F2P model. Hráče přivítá i nová aktualizace
i Zdroj: Hrej.cz
PlayerUnknown‘s Battlegrounds Novinka PlayerUnknown's Battlegrounds dnes přechází na F2P model. Hráče přivítá i nová aktualizace

PlayerUnknown's Battlegrounds dnes přechází na F2P model. Hráče přivítá i nová aktualizace

Radek Raudenský

Radek Raudenský

11. 1. 2022 16:15 1

Ke konci minulého roku nám studio Krafton oznámilo poměrně dlouho očekávanou zprávu – PUBG, dnes už PUBG: Battlegrounds, přejde v tomto roce na systém free-to-play. To se děje právě dnes, PUBG ode dneška nese také podtitul „Free to play“.

Reklama

  • PUBG je od dnešního dne zcela zdarma
  • Hru můžete vyzkoušet na Steamu, a to včetně nové aktualizace
  • Ta přináší taktické vybavení

Tento krok byl očekávaný i vzhledem k tomu, že počet hráčů stabilně klesá. Od svého největšího vzestupu na začátku roku 2018 se z milionu průměrně hrajících hráčů číslo propadlo až na současných 152 tisíc průměrných hráčů. I když se studio snažilo tento trend různými kroky zvrátit, nijak se to nepodařilo. 

PUBG bude od ledna zdarma, za hodnocené hry si ale stále zaplatíme
i Zdroj: Hrej.cz

PUBG bude od ledna zdarma, za hodnocené hry si ale stále zaplatíme

Playerunknown Battlegrounds si stále užívá velké popularity, zlaté časy jsou ale už dávno pryč. Průkopník žánru battle…

10. 12. 2021 13:30

Vedle přechodu na F2P jsme od vývojářů dostali aktualizaci 15.2, jenž do hry přináší nový segment vybavení Tactical Gear, který bude zabírat slot hlavní zbraně. První z vybavení je dron, který lze ovládat skrze tablet. Hráči budou moct monitorovat okolí skrze připojenou kameru, dron může dokonce zvednout a odnést jeden ležící předmět. Dalším taktickým vybavením je EMT Gear, které dovolí hráči efektivnější uzdravování sebe i spoluhráčů.

Prozatím je v rámci taktického vybavení nabídka značně omezená, předpokládáme ale, že už brzy vývojáři přinesou další novinky. Pro nováčky v PUBG je pak také přichystán tutorial, díky kterému se do hry pustí o něco připravenější. Vyzkoušíte PUBG v jeho nové podobě, pokud jste dosud váhali?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama