Paradox věří, že k dalšímu odkladu Bloodlines 2 nedojde. Hra využívá nový engine
i Zdroj: Paradox Interactive
Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 Novinka Paradox věří, že k dalšímu odkladu Bloodlines 2 nedojde. Hra využívá nový engine

Paradox věří, že k dalšímu odkladu Bloodlines 2 nedojde. Hra využívá nový engine

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

5. 9. 2023 09:42

Společnost Paradox Interactive koncem minulého týdne přinesla podrobnosti ohledně vývoje druhého dílu Vampire: The Masquerade – Bloodlines, jenž byl několikrát odložen. Nic takového už ale údajně nehrozí.

Reklama

  • Paradox Interactive spoléhá na nově stanovený termín vydání Bloodlines 2
  • Tomu odpovídá i nová marketingová kampaň
  • Autoři hru přesunuli na Unreal Engine 5

O hře promluvil Sean Greaney, jenž v Paradoxu z pozice viceprezidenta dohlíží na značku World of Darkness. V rozhovoru pro magazín Digital Trends naznačil, že už další odklad neočekává. „Kdybychom si nebyli jisti nově stanoveným termínem vydání, nazahájili bychom novou marketingovou kampaň. Existuje důvod, proč jsme o hře nějakou dobu nekomunikovali a nepropagovali ji.” 

Bloodlines 2 bylo znovu "oznámeno". Uvolněn byl trailer, plán vydání i jméno nových vývojářů
i Zdroj: The Chinese Room / Paradox

Bloodlines 2 bylo znovu "oznámeno". Uvolněn byl trailer, plán vydání i jméno nových vývojářů

Druhý díl Vampire: The Masquerade – Bloodlines už léta platí za méně šťastný titul. Jeho osud dodnes sužovaly nejen dlouhé…

3. 9. 2023 07:45

Následně vysvětlil, že chtěli dát studiu The Chinese Room dostatek času, aby se seznámilo s projektem a plynule na něj navázalo. „Teď, když už máme za sebou alfa verzi, je čas začít mluvit s našimi fanoušky.”

Greaney zároveň ocenil práci studia Hardsuit Labs, na kterou The Chinese Room navázal. Autoři převzali jistá témata či design jednotlivých postav, zůstává také zasazení v Seattlu. Odklon je vidět například v příběhu, podrobnosti najdete v přiloženém článku. Jednou z dalších změn je přechod na Unreal Engine 5, hra totiž původně využívala starší verzi.

Pokud opět nenastanou zásadní komplikace, pak Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 dorazí na podzim příštího roku, a to na PC a konzole PlayStation 5 a Xbox Series.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama