Parádní Psychonauts 2 dostanou i fyzickou verzi pro PlayStation 4 a Xbox One
i Zdroj: Steam / Double Fine
Psychonauts 2 Novinka Parádní Psychonauts 2 dostanou i fyzickou verzi pro PlayStation 4 a Xbox One

Parádní Psychonauts 2 dostanou i fyzickou verzi pro PlayStation 4 a Xbox One

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

7. 7. 2022 13:16

Loňský nenápadný hit Psychonauts 2 od studia Double Fine sice trochu zapadl ve vlnách dalších titulů, své místo si ale v srdcích hráčů vydobyl a i u nás v redakci postupně získal uznání. Původně vyšel pouze digitálně, na podzim se snad dočká i krabičkové verze.

Reklama

  • Psychonauts 2 zřejmě vyjdou i na disku
  • Verze pro PS4 a Xbox One se objevila na německém Amazonu

Ta se objevila na německé mutaci Amazonu, kde je v nabídce předobjednávka edice Psychonauts 2: Motherlobe pro PlayStation 4 a Xbox One za 70 eur. Oficiálně ale představena nebyla a v jiných obchodech zatím také není. Skutečnosti si všimli redaktoři magazínu Gematsu. Datum vydání je stanoveno na 27. září.

Hře zatím chybí jakýkoliv konkrétní popis, nevíme tedy, co všechno bude fyzická edice obsahovat. K původní hře ale nevyšel žádný dodatečný obsah, maximálně lze očekávat drobné materiální bonusy jako jsou mapy a samolepky.

Psychonauts 2 vyšli loni v srpnu a po více než 15 letech vrátili na obrazovky geniální plošinovkou hratelnost kombinovanou s intenzivním humorem a velmi osobitou stylizací. V naší pochvalné recenzi si vysloužili devítku a během INVAZE 2021 vystoupali na nejvyšší příčku v kategorii příběhu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama