Palworld se díky nové aktualizaci těší opětovnému zájmu hráčů
i Zdroj: Pocketpair
Palworld Novinka Palworld se díky nové aktualizaci těší opětovnému zájmu hráčů

Palworld se díky nové aktualizaci těší opětovnému zájmu hráčů

David Bernard

David Bernard

30. 6. 2024 13:15

Do survival titulu Palworld dorazila nová obsahová aktualizace s názvem Sakurajima Update. Výsledkem je značné navýšení počtu současně hrajících hráčů. Na lednové rekordy to nicméně zdaleka nestačí.

Reklama

  • Palworld zažívá nárůst herní populace
  • Důvodem je vydání velké porce nového obsahu
  • Aktualizace Sakurajima Update dokázala v jednu chvíli přilákat 135 480 hráčů
  • Oproti posledním měsícům se jedná o více jak čtyřnásobné zvýšení

Do survival titulu Palworld dorazila nová obsahová aktualizace s názvem Sakurajima Update. Výsledkem je značné navýšení počtu současně hrajících hráčů. Ačkoliv titul z dílny japonského studia Pocketpair dokázal během lednového vydání přilákat miliony hráčů, postupem času zájem rapidně opadl. Není se čemu divit, jelikož hráči prozkoumali svět plný prapodivných příšerek křížem krážem, splnili dostupný obsah, výzvy a následně svou pozornost přesunuli k jiným hrám. Sakurajima Update nicméně přináší opravdu pořádnou porci nové herní náplně, což se promítlo i do velikosti hráčské populace.

Palworld se díky nové aktualizaci těší opětovnému zájmu hráčů
i Zdroj: SteamDB

Zatímco v posledních týdnech si Palworld denně zapínalo zhruba 25 až 30 tisíc hráčů, po vydání obsahové aktualizace se počet navýšil na více jak čtyřnásobek. Do nového obsahu se v jednu chvíli současně ponořilo 135 480 hráčů (jedná se o čísla z platformy Steam). Období největší popularity má Palworld nicméně nejspíše za sebou a na lednový rekord v podobě více jak dvou milionů současně hrajících fanoušků titul již nedosáhne. Otázkou zůstává, na jak dlouho dokáže nový obsah hráče zabavit. Aktualizace Sakurajima Update přináší nový ostrov, paly, jejich poddruhy, dalšího raid bosse, zvýšenou maximální úroveň a další novinky.

Netradiční survival titul Palworld je dostupný na PC a herních konzolích Xbox One a Xbox Series X/S. O vydání na další platformy se delší dobu spekuluje. Do hry se můžete pustit i prostřednictvím předplatitelské služby Xbox Game Pass.

Palworld zřejmě brzy vyjde i na konzolích PlayStation
i Zdroj: Pocketpair

Palworld zřejmě brzy vyjde i na konzolích PlayStation

Vývojáři pravděpodobně upozorňují, že survival Palworld brzy zakotví na další platformě.

24. 6. 2024 08:00
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama