Do Palworld dorazil první raid boss
i Zdroj: Pocket Pair
Palworld Novinka Do Palworld dorazil první raid boss

Do Palworld dorazil první raid boss

David Bernard

David Bernard

7. 4. 2024 12:40

Palworld, survival titul z dílny japonského herního studia Pocket Pair, zažíval při vydání obrovský úspěch. Svět napěchovaný podivnými příšerkami dokázal oslovit miliony hráčů z celého světa. Zájem nicméně v posledních měsících notně opadl. Tvůrci nyní vydali další obsahovou aktualizaci, která by mohla hráče nalákat zpět. Součástí updatu je totiž vůbec první raid boss, který otestuje vaše dovednosti.

Reklama

  • Do Palworld dorazil první raid boss
  • Na vyšší obtížnost se jedná o opravdovou výzvu
  • Součástí obsahové aktualizace je i spousta oprav, změn a dílčích vylepšení

Když zkraje letošní roku dorazil japonský survival titul Palworld, jednalo se o naprostý hit. K dnešnímu dni se prodalo více jak 25 milionů kopií hry, kterou v jednu chvíli na populární platformě Steam hrálo přes dva miliony nadšenců současně. Jasná definice úspěchu. Jak už to tak bývá, počáteční nadšení časem opadlo a počet hráčů se začal rapidně snižovat. To by mohla změnit nejnovější obsahová aktualizace, která do Palworld mimo jiné přidává i vůbec prvního raid bosse.

Výzva v podobě bosse Bellanoir rozhodně není jednoduchá. Pokud se do boje pustíte na vyšší, případně i extrémní obtížnost, počítejte s výpraskem. Po úspěšné eliminaci Bellanoir máte šanci získat tajemné vejce. Samotného bosse není aktuálně možné polapit. Součástí obsahové aktualizace v0.2.0.6 je i spousta oprav, změn a dílčích vylepšení. Kompletní seznam všeho, co update přináší, naleznete zde. Survival titul Palworld vyšel 19. ledna 2024, a to na PC a současnou i minulou generaci herní konzole Xbox. Hra je součástí předplatného Xbox Game Pass.

Rekordní start, rychlý propad. Palworld ztrácí hráče, za dva týdny jich zmizelo přes milion a půl
i Zdroj: PocketPair

Rekordní start, rychlý propad. Palworld ztrácí hráče, za dva týdny jich zmizelo přes milion a půl

Boření rekordů každý den vystřídala hořká realita. Tvůrci Palworld z japonského studia PocketPair musí řešit velký propad…

12. 2. 2024 15:00
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama