Overwatch 2 láká na uzavřené beta testování. Započne na konci dubna, přístup získají registrovaní zájemci
i Zdroj: Activision Blizzard
Overwatch 2 Novinka Overwatch 2 láká na uzavřené beta testování. Započne na konci dubna, přístup získají registrovaní zájemci

Overwatch 2 láká na uzavřené beta testování. Započne na konci dubna, přístup získají registrovaní zájemci

Radek Raudenský

Radek Raudenský

11. 3. 2022 10:03

Overwatch 2 stále žije a zdá se, že si hru budeme moct brzy sami zahrát. Studio Blizzard včera vydalo video o současném stavu vývoje, kde se kromě několika novinek od Aarona Kellera, ředitele vývoje Overwatch 2, dozvídáme také o plánech pro beta testování.

Reklama

  • Blizzard informuje o aktuálním stavu Overwatch 2, především o možnosti zúčastnit se beta testování
  • To započne na konci dubna pouze pro registrované zájemce

V současnou chvíli se rozbíhá uzavřené alpha testování, do něhož jsou zapojeni pouze zaměstnanci Blizzardu, profesionální hráči z Overwatch ligy a pár vybraných jedinců. Na konci dubna se spustí uzavřené beta testování, do něhož už budou zapojeni i vážní zájemci. Jednou z podmínek je ale poskytnutí zpětné vazby na hratelnost, zároveň tato skupina poslouží jako test pro servery.

Pro beta testování se můžete zaregistrovat na oficiálních stránkách, kde se zároveň dozvíte obsah testu – Blizzard se chce zaměřit na PvP, k dispozici tak budou čtyři nové mapy, nový režim, ping systém, nový hrdina Soujourn a čtveřice přepracovaných postav – Orisa, Doomfist, Bastion a Sombra. 

 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama