Objevila se první fotografie ze seriálu The Last of Us, zachycuje Joela a Ellie
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Objevila se první fotografie ze seriálu The Last of Us, zachycuje Joela a Ellie

Objevila se první fotografie ze seriálu The Last of Us, zachycuje Joela a Ellie

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

28. 9. 2021 09:53 1

Značka The Last of Us už nějaký čas nepatří pouze do světa videoher. Pod hlavičkou HBO se připravuje také seriálová adaptace, na níž se podílí i Neil Druckmann. A právě k ní máme nyní k dispozici první fotografii.

Reklama

  • Na první fotce ze seriálu The Last of Us jsou vidět hlavní protagonisté
  • Ti jsou však k objektivu otočeni zády
  • Adaptace by měla vyjít během příštího roku

Právě Druckmann se na Twitteru pochlubil snímkem, na němž jsou vidět Pedro Pascal a Bella Ramsey, tedy představitelé Joela a Ellie. Ale má to jeden háček. Postavy jsou k objektivu otočeny zády, jejich pozornost totiž upoutal vrak letadla. 

O příběhu zatím žádné konkrétní podrobnosti nemáme. Scénárista a výkonný producent seriálu Craig Mazin nicméně potvrdil, že se nebude otrocky držet děje herní předlohy. Seriál nabízí více prostoru pro setkávání s dalšími postavami, čehož autoři hodlají náležitě využít. Zároveň by měl odpovědět na otázky, které si někteří hráči dodnes pokládají. Mazin navíc přislíbil, že půjde o napínavou podívanou, je přesvědčen, že bude divákům pravidelně padat brada. 

Seriál přinese deset epizod, na ně si ale ještě nějaký čas počkáme. Tvůrci chtějí adaptaci doručit někdy během příštího roku, konkrétní termín zatím stanoven nebyl. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama