Nový Metroid Prime vyvíjí Bandai Namco
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový Metroid Prime vyvíjí Bandai Namco

Nový Metroid Prime vyvíjí Bandai Namco

David Plecháček

David Plecháček

7. 2. 2018 15:54 7
Reklama

Na Switchi je v současné chvíli velké množství nejrůznějších větších či menších her. Pokud jsme Nintendu vyčítali žalostný stav několik měsíců po vydání hybridní konzole, teď už proti počtu her nemůžeme říct křivého slova. V obchodě jich je dostatek a dostatek jich je i ve vývoji. Otázkou u některých z nich ale bylo, kdo je vlastně vyvíjí. V případě Metroidu známe odpověď.

Nový Metroid byl oznámený loni krátkou ukázkou loga. Nic víc, nic míň. Od té doby ale fanoušci marně pátrali po studiu, v jehož dílnách by se na novince pracovalo. Stále to není stoprocentní, ale pokud se chcete s někým vsadit, doporučujeme vám vložit důvěru do společnosti Bandai Namco. Ta sice nepřišla s oficiálním oznámením ani ničím podobným, ale jak už to bývá, zradili jí vlastní lidé. Konkrétně jejich profily na sociálních sítích.

U jednoho ze zaměstnanců Bandai Namco Singapore se totiž objevil zajímavý výčet her. Kromě Ace Combat 7, exkluzivní letecké arkády pro PlayStation, údajně totiž pracuje na neoznámené IP, first-person střílečce/adventuře exkluzivní pro Nintendo Switch. Záhada se zdá být rozluštěna.

Nový Metroid Prime vyvíjí Bandai Namco
i Zdroj: Hrej.cz

Není to ale to jediné, co se z tohoto profilu dá vyčíst. Kromě dvou her musíme zmínit i nový Ridge Racer 8, který stojí jakoby mimoděk po boku ostatních titulů nebo jejich referencí. I tato závodní hra je exkluzivní pro Nintendo Switch. Singapurské studio v pojalo mnoho vývojářů LucasArts, především lidí, kteří pracovali na Star Wars 1313. Podle dalších účtu ve studiu pracují na neoznámené IP.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama