Nové WRC od EA bude odhaleno 5. září. Leak předpovídá cenu, datum vydání i obal hry
i Zdroj: Hrej.cz
WRC Novinka Nové WRC od EA bude odhaleno 5. září. Leak předpovídá cenu, datum vydání i obal hry

Nové WRC od EA bude odhaleno 5. září. Leak předpovídá cenu, datum vydání i obal hry

Jakub Trebichavský

Jakub Trebichavský

1. 9. 2023 18:16

Premiéra nového WRC (World Rally Championship) od EA a Codemasters si už zahřívá motor na YouTube. Nejnovější díl závodní série bude odhalen 5. září. Řada informací ale už unikla na světlo světa s přispěním známého leakera Billbil-kuna.

Reklama

  • Nové WRC bude odhaleno příští týden
  • Premiéra hry proběhne 5. září na YouTube v 17:00
  • Řada detailů unikla na internet už dříve

Pokud milujete rally závody, těšíte se na nové WRC a k tomu všemu jste nadlidsky trpělivými bytostmi, tak neváhejte a nastartujte premiéru WRC 2023 na YouTube už teď. Pokud se vám ale přece jen nechce čekat necelé čtyři dny a zírat na nehybnou obrazovkou, tak nesmutněte - něco málo o hře (možná) víme i odjinud. 

Z oficiálních zdrojů, kterých je skutečně poskrovnu, se můžeme dozvědět více spíše o pozadí vývoje a i tak s poněkud nejasnými obrysy. Například víme, že díky potřebné licenci WRC, kterou Codemasters v roce 2020 znovu získalo, by pod taktovkou EA (současných vlastníků Codemasters) měla série běžet přinejmenším do roku 2027, kdy opět vyprchá. O dalších detailech se můžete dočíst i v našem článku z července.

Nové WRC mělo být potají odloženo. Potvrzuje se však stavba vozů a některé herní soutěže
i Zdroj: Kylotonn

Nové WRC mělo být potají odloženo. Potvrzuje se však stavba vozů a některé herní soutěže

WRC 23 ještě nebylo společnostmi Electronic Arts a Codemasters ani oficiálně představeno, a už se poněkolikáté hovoří o jeho…

5. 7. 2023 09:35

Neoficiální zdroje, na straně druhé, jsou o WRC až chorobně upovídané. Díky spolehlivému leakerovi Billbil-kunovi tak například víme, že hra by měla oficiálně nést jméno EA Sports WRC a vyjít 3. listopadu. Dále by měla být až o téměř třetinu levnější než nejpopulárnější sportovní tituly EA. Místo v současnosti ustálených 70 by tak měla stát pouze 50 euro. 

Billbil-kun dokonce neváhá za pomoci AI vytvořit přibližný obal hry. Na něm má být Ford Puma Rally1 M-Sport na zasněžené trati ve Švédsku. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama