Nová kooperativní hra Gatherers volá do akce. Na Google Play je úplně zdarma
i Zdroj: Google Play / Fun Monkey Games
Mobilní hraní Gatherers Novinka Nová kooperativní hra Gatherers volá do akce. Na Google Play je úplně zdarma

Nová kooperativní hra Gatherers volá do akce. Na Google Play je úplně zdarma

Jakub Fišer

Jakub Fišer

12. 5. 2022 19:49

Nadějné mladé vývojářské studio Fun Monkey Games vydává svou prakticky první originální hru, která nekopíruje již známý titul či subžánr. Jmenuje se Gatherers, má sympatickou stylizaci a potěší i to, že je kompletně zdarma.

Reklama

  • Gatherers vychází právě teď na mobilní telefony s operačním systémem Android
  • Nabízí zážitek v co-op multiplayeru s dalšími hráči – dalšími sběrači
  • Titul je ke stažení na Google Play pro mobily a tablety, a to od 9. května

V mobilní hříčce Gatherers bojujete po boku lovců a sběračů, nicméně ne těch z dob pazourků a prvního ohně. Vývojáři nastiňují pozadí příběhu tak, že nejmenovanou planetu (pravědpodobně Zemi) napadli mechaničtí mimozemšťani rasy Rot a zničili vše, co bylo postaveno lidskou rukou.

Vaším úkolem bude vybojovat zpět planetu, která dříve patřila lidem. Hra se ovládá vcelku jednoduše, z pohledu třetí osoby, a co je nejdůležitější, podporuje kooperativní multiplayer, tudíž nemusíte proti “emzákům” bojovat sami. Na výběr máte ze tří postav, z nichž každá má na bojišti trochu jiný úkol (konstruktér, průzkumník a lékař).

Grafická stránka svou barevností připomíná hybrid mezi Fortnitem a Overwatch, na výkonných strojích však dokáže zaujmout. Technicky titul pohání engine Unity.

Hra Gatherers je v obchodě Google Play pro androidové telefony a tablety dostupná sotva pár dní, od 9. května. Rozhodně potěší, že je kompletně zdarma a zatím to ani nevypadá, že by se snažila hráčům nutit přehnané množství mikrotransakcí. Na konkurenční iPhony a iPady bohužel zatím dostupné nejsou.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama