Oblíbené roguelike RPG Skeletal Avenger přichází na telefony s Androidem, stojí 150 korun
i Zdroj: Google Play / 10tons
Mobilní hraní Skeletal Avenger Novinka Oblíbené roguelike RPG Skeletal Avenger přichází na telefony s Androidem, stojí 150 korun

Oblíbené roguelike RPG Skeletal Avenger přichází na telefony s Androidem, stojí 150 korun

Jakub Fišer

Jakub Fišer

12. 5. 2022 19:45

Studio 10tons, které fanoušci mobilního hraní mohou znát díky střílečce Tesla Force se známým vynálezcem v hlavní roli, přichází s další peckou. Novinka se jmenuje Skeletal Avenger a jde o nápaditou roguelike RPG hru pro operační systém Android.

Reklama

  • Skeletal Avenger je oblíbené roguelike RPG, které konečně přichází na Android
  • Zhostíme se role kostlivce, který se probíjí dungeony a sbírá cennou kořist
  • Titul je již nějakou dobu dostupný na Steamu, nyní však přichází i na telefony

Ve Skeletal Avenger je nejdůležitější navštívit všechny ze čtyř dostupných rozsáhlých map, pozabíjet co nejvíce monster a nasbírat loot. Ten se vám bude hodit zejména kvůli tomu, že vybavení do značné míry determinuje vaše unikátní schopnosti ve hře. Máte k dispozici až 50 částí výbavy, které vám vždy dá odlišný speciální útok.

Stěžejním prvkem bude ale i vaše kostlivá hlava, kterou můžete po nepřátelích mrštit. Vyzkoušejte tak třeba helmu s ozubenými koly, nebo speciální čepici s muchomůrkou se schopností nepřátele otrávit. V již zmíněných mapách můžete plnit jednotlivé úkoly, anebo navštívit arénu a bojovat s vlnami až 12 různých typů protivníků.

Skeletal Avenger není tak úplně novinkou v obecném měřítku. Na Steamu totiž figuruje už od loňského roku, nově si ho ale můžete dopřát i na mobilní telefony s Androidem. Hra stojí 149,99 Kč, není tedy zadarmo, na druhou stranu zcela postrádá neoblíbené mikrotransakce. Pro konkurenční iPhony a iPady je k mání také od loňska, a to za stejnou cenu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama