EA oznamuje Heroes of Middle-earth. Mobilní hra bude vycházet z knih od Tolkiena
i Zdroj: Electronic Arts
Mobilní hraní Novinka EA oznamuje Heroes of Middle-earth. Mobilní hra bude vycházet z knih od Tolkiena

EA oznamuje Heroes of Middle-earth. Mobilní hra bude vycházet z knih od Tolkiena

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

10. 5. 2022 11:13

Společnost Electronic Arts se nijak netají záměrem rozšířit své působení na trhu mobilních her. Sázkou na jistotu se zdá být nově oznámený titul The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth, na kterém pracují vývojáři z Capital Games.

Reklama

  • Došlo na oznámení The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth
  • Jde o free-to-play RPG zaměřené na sbírání kartiček
  • O vývoj se postarají autoři Star Wars: Galaxy of Heroes
  • V létě začne první testování

V principu půjde o free-to-play RPG zaměřené na sbírání kartiček. “Tým je plný fanoušků Pána prstenů a Hobita, každý den se spojuje jejich vášeň a talent, aby hráčům mohli nadělit autentický zážitek. Kombinace realistické grafiky, filmových animací a stylizace vtáhne hráče do Středozemě, kde natrefí na jejich oblíbené postavy,” řekl Malachi Boyle, viceprezident mobilní sekce EA. O produkci se postará studio Capital Games, které má na kontě Star Wars: Galaxy of Heroes. Dá se tedy předpokládat, že právě s touto hrou budou Heroes of Middle-earth sdílet jisté prvky. 

Záběry z The Lord of the Rings: Gollum ukazují Gandalfa a další postavy
i Zdroj: Daedalic Entertainment

Záběry z The Lord of the Rings: Gollum ukazují Gandalfa a další postavy

Autoři The Lord of the Rings: Gollum doposud šetřili detaily a ukázkami ze hry. Na prezentaci Nacon Connect ale nesměli…

7. 7. 2021 10:24
3

Novinka vzniká ve spolupráci s Middle-earth Enterprises. Právě od nich si EA před lety propůjčilo práva na zpracování několika her, dá se říct, že přímo odpovídaly filmovému zpracování. Vývojáři ale tentokrát budou muset vycházet z knižní předlohy. Tuto skutečnost zdůraznila Fredrica Drotos, která má v rámci Middle-earth Enterprises na starost záležitosti spojené s licencováním obsahu. “Jsme nadšeni, že můžeme znovu spolupracovat s EA, tentokrát za účelem přípravy mobilní hry inspirované Středozemí, kterou ve svém díle popsal J. R. R. Tolkien.” Autoři podle tiskové zprávy sází na bohaté vyprávění, tahové souboje a systém sbírání kartiček, na nichž se objeví dobře známé postavy z příběhu Pána prstenů i Hobita.

The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth míří na zařízení se systémy Android a iOS. Více informací bychom se měli dozvědět velmi brzy, v létě totiž odstartuje první fáze testování. Zatím však není známo, kdy hra vyjde.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama