Nová aktualizace pro The Crew 2 vezme hráče na zledovatělé tratě
i Zdroj: Ubisoft
The Crew 2 Novinka Nová aktualizace pro The Crew 2 vezme hráče na zledovatělé tratě

Nová aktualizace pro The Crew 2 vezme hráče na zledovatělé tratě

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

12. 9. 2022 09:35

Ubisoft během víkendového streamu Forward opět potvrdil, že naprosto nadstandardně pečuje o závodní titul The Crew 2. Ten se i více než čtyři roky po svém vydání dočká nové porce obsahu, s druhou epizodou šesté sezóny Dominion Frozen totiž přijede i úplně nový způsob závodění.

Reklama

  • Ubisoft představil další obsah pro The Crew 2
  • Ten se zaměřuje na závodění na ledě
  • Přinese nové výzvy, auta i Motorpass

Červencový přídavek v podobě vylepšených efektů počasí autoři využili v atraktivních výzvách na zledovatělých tratích. Na nich má hráč ukázat, co se naučil od profesionálního driftera Chrise Forsberga v první části aktuální sezóny. Konkrétně se bude brousit hrana na tratích Eagle Falls, Five Kings Casino a Black Rift. Pochopitelně bočními dveřmi napřed.

Seznam aut rozšíří dva kousky, určené především pro vášnivé tunery. Historii zastupuje novinka, Mazda RX-3 z roku 1972, o něco modernější je pak navrátilec Mitsubishi Eclipse Star Edition z přelomu tisíciletí. To bylo dříve dostupné jen jako limitovaná odměna v rámci výzev. Teď bude součástí klasického obchodu.

Další fáze sezóny přináší i nový Motorpass pro předplatitele, variaci na klasické battle passy. V něm skrze padesát úrovní odemknete atraktivní vozidla. Na úrovni 25 ale čeká DeLorean DMC-12 v driftovací úpravě, dostupný pro všechny hráče.

MotorFlix Season 6 Episode 2: Dominion Frozen začíná 14. září na všech platformách.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama