Ubisoft údajně chystá pokračování Immortals Fenyx Rising, The Crew 3 a 2D Prince inspirovaného Orim
i Zdroj: Steam / Ubisoft
Novinka Ubisoft údajně chystá pokračování Immortals Fenyx Rising, The Crew 3 a 2D Prince inspirovaného Orim

Ubisoft údajně chystá pokračování Immortals Fenyx Rising, The Crew 3 a 2D Prince inspirovaného Orim

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

22. 3. 2022 11:38

Respektovaný insider Tom Henderson se ve zveřejněném soupisu titulů, které údajně chystá francouzský vydavatel Ubisoft, podělil i o informace o údajně plánovaných pokračování sérií Immortals Fenyx Rising a The Crew. Přesněji řečeno se z Immortals má stát série, Ubisoft prý schválil druhý díl. The Crew dostane trojku.

Reklama

  • Dle Toma Hendersona studia Ubisoftu plánují pokračování Immortals, The Crew a Prince of Persia
  • Princ má být 2,5D, inspirovaný sérií Ori

První díl Immortals Fenyx Rising vyšel v roce 2020 a přinesl komiksově laděnou hratelnost kombinující prvky sérií Assassin’s Creed se silnou inspirací poslední Zeldou. Nešlo o žádný božský zázrak, hra ale zabavila a nabídla oddechový zážitek v nevážně pojatém světě řeckých bohů. Dle Hendersona si nicméně Immortals vedlo nad očekávání dobře finančně, a Ubisoft schválil vývoj pokračování.

Druhý díl má právě procházet fází předprodukce a o vývoj se stará studio Ubisoft Quebec, které zároveň pomáhá s vývojem obřího projektu Assassin’s Creed Infinity. Studio má z toho důvodu v současnosti rychle nabírat nové zaměstnance, v současnosti platné inzeráty ale nenabízejí žádné konkrétní indicie. 

Otázkou také zůstává, kterým směrem by se případný druhý díl vydal. Zůstal by u řecké mytologie? Naskočil by na už dost vyčerpanou vlnu projektů zasazených do světa severských bohů? Nebo by naopak využil jiná neotřelá a exotická božstva?

Henderson také zmiňuje údajný třetí díl závodní série The Crew. V současnosti nejčerstvější dvojka už žije pátým rokem, nedávno autoři představili seznam aktualizací a změn, které by měly hru mírně modernizovat. Třetí díl prý vzniká pod kódovým označením Project Orlando a zmiňován byl už loni, mylně však jen jako DLC. 

The Crew 2 dostane verzi pro současnou generaci konzolí
i Zdroj: Ubisoft

The Crew 2 dostane verzi pro současnou generaci konzolí

Závodní open-world The Crew 2 sice vyšel už v roce 2018, i letos se ale dočká řady aktualizací. Ubisoft v novém videu…

15. 3. 2022 12:51
Objevují se zvěsti o vznikajícím pokračování závodní série The Crew
i Zdroj: Ubisoft

Objevují se zvěsti o vznikajícím pokračování závodní série The Crew

Dvoudílná série The Crew od Ubisoftu a jeho interního studia Ivory Tower se podle nejnovějšího úniku rozrůstá o další hru.…

25. 9. 2021 08:40

Další projekt studia Ivory Tower prý pohání úplně nový engine jízdního modelu a obecně mělo dojít k většímu množství výraznějších změn. Zda to znamená návrat k čistě automobilovému závodění? Těžko říct. Troufáme si jen odhadovat, že by ani třetí díl neopustil charakteristický prvek v podobě obřího otevřeného světa v podobě celých Spojených států. Pokračování by tak, kromě ještě větší mapy, mohlo přijít například s Kanadou nebo Mexikem. Případně výrazně překvapit, a místo USA se vydat třeba do Evropy.

Ubisoft kromě toho prý také pracuje na dalším titulu ze série Prince of Persia. Nemluvíme teď o dříve oznámeném remaku Písků času, Henderson zmiňuje plošinovkové pokračování inspirované xboxovou sérií Ori s 2,5D grafikou. Insider si není jistý ani vývojáři, ale pravděpodobně byl projekt svěřen pobočce ve francouzském Montpellieru, známé pro vývoj Raymana nebo Beyond Good & Evil. Druhý díl Beyond se navíc, zřejmě, stále točí ve vývojovém pekle, prostředky tedy možná tečou do jiného projektu.

Ubisoft znovu odkládá remake Prince z Persie a další dvě hry
i Zdroj: Hrej.cz

Ubisoft znovu odkládá remake Prince z Persie a další dvě hry

Aby těch odkladů v poslední době nebylo málo, máme zde dalších pár titulů, které vývojáři nestihnou odbavit v avizovaném…

29. 10. 2021 17:30
1

Žádný z výše zmíněných projektů nemá ani rámcové časové upřesnění. Navíc musíme opět upozornit, že jde o nepodložené spekulace, byť od respektovaného zdroje. Jejich obsah je tedy třeba brát s rezervou.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama