No More Heroes 3 už zná datum vydání mimo Nintendo Switch. Závěr trilogie dorazí na podzim
i Zdroj: XSEED Games / Grasshopper Manufacture
No More Heroes 3 Novinka No More Heroes 3 už zná datum vydání mimo Nintendo Switch. Závěr trilogie dorazí na podzim

No More Heroes 3 už zná datum vydání mimo Nintendo Switch. Závěr trilogie dorazí na podzim

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

20. 7. 2022 09:15

Třetí a podle studia Grasshopper Manufacture i poslední díl ze ztřeštěné série No More Heroes se letos na podzim podívá i na PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series a PC. Skutečnost, že hra po roce upustí od exkluzivity pro Nintendo Switch, byla hráčům dána na vědomí už v dubnu. Až nyní však přichází vydavatel XSEED Games s informací toho, kdy přesně se tak stane.

Reklama

  • No More Heroes 3 vyjde mimo Switch 11. října tohoto roku
  • Nové verze nabídnou vylepšenou technickou i grafickou stránku

Jak napovídá nový trailer, hack-and-slash jízda hrdiny Travise Touchdowna se na ostatních platformách začne vyjímat od 11. října. Titul bude oproti původní verzi uzpůsobenou hardwaru Switche technicky vylepšen. Mezi očekávatelná patří například vylepšená grafika ve smyslu detailů a textur, lepší snímková frekvenci a rychlejší načítání.

Už dříve jsme se vám rovněž ve věci portu přinesli zprávu, že hra vyjde digitálně i fyzicky, přičemž fyzicky se tak stane pomocí Day 1 edice za 60 eur. Vyjma toho, že tato edice obsáhne samotnou hru na disku, nabídne také fyzický artbook, vybrané části soundtracku (CD), zmenšenou kopii SPZ Trevisovy motorky a nové ilustrace od designéra série Jusukeho Kozakiho.

Pokud se sérií teprve začínáte, je taktéž dobré dopředu vědět, že No More Heroes 3 je příběhové zasazen devět let po událostech druhého dílu. Vaším cílem je po letech klidného odpočinku dostát svému titulu mistra zabijáka a zachránit svět před nastalou mimozemskou invazí.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama