No More Heroes 3 je posledním dílem série
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka No More Heroes 3 je posledním dílem série

No More Heroes 3 je posledním dílem série

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

28. 8. 2021 08:55 1

Třetí přídavek uzavírající putování Travise Touchdowna v sérii No More Heroes značí i uzavření série jako takové. Trilogie zrozená v roce 2007 a doplněná o finální díl během včerejška, odchází tak s potvrzením vývojářského týmu na zasloužený odpočinek.

Reklama

  • Série No More Heroes skončí se třetím dílem
  • Jeho vydání proběhlo exkluzivně na Switchi během včerejška

Hlavní tvůrce série Goichi Suda, též znám jako Suda51, se na oficiálním Twitteru studia podělil, že plánované uzavření série mělo být odvoditelné už z podtitulu nejnovějšího dílu: FINAL BOUT – All-Out Galactic War. Jak ale asi kohokoli soudného po jeho přečtení a opětovném nádechu napadne, přílišná délka vedla k jeho vypuštění. Podle pozitivního přijetí u skalních fanoušků  se nicméně zdá, že učiněné rozhodnutí ničemu neublížilo.

Studio Grasshopper Manufacture, které je s No More Heroes spřaženo od vzniku na Wii, se s vydáním třetího dílu přesouvá k dalšímu projektu. Co konkrétně se z něj vyklube, není zatím známo. Máte-li nicméně zájem trilogii po jejím konci vyzkoušet, můžete tak od letošního června učinit i na PC skrze první dvojici dílů. U nejnovějšího pokračování se ke hraní na druhou stranu prozatím dostanou pouze majitelé Switche.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama