nintendo-zasahuje-pirati-v-mexiku-placou
Novinka Nintendo zasahuje, piráti v Mexiku pláčou

Nintendo zasahuje, piráti v Mexiku pláčou

sleepless.

sleepless.

19. 8. 2007 05:47
Reklama

Často i několikrát do měsíce se společnost Nintendo ozve, aby se pochlubila s dalším zásekem do futra v boji s…no řekněme s producenty a distributory…falešných a načerno vyrobených Nintendo produktů. V červenci například Nintendo hlásilo úspěch v Uruguaji, následoval americkou vládou provedený zátah v USA a nyní došla řada na Mexiko.

Úspěch v boji s mexickými piráty slavila spol. Nintendo hned na několika frontách. Například se jí hned na hranicích podařilo ve spolupráci s mexickými celníky zachytit přes 5 500 falešných Nintendo produktů z Číny, které mířily na trh v Manzanillu.

Ještě předtím provedla policie zátah v trh San Juan de Dio v Guadalajaře, po němž bylo zavřeno přes 23 obchůdků/stánků a zadrženo přes 56 000 falešných Nintendo produktů včetně 11 000 pirátských kopií her pro Wii. Tím ovšem boj s piráty v Mexiku neskončil. Následoval zátah na další trh v Guadalajaře, kde bylo ve spolupráci s policí zadrženo 15 000 falešných Nintendo produktů, z toho 4500 pirátských kopií her pro Wii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama